שאלה בנושא לעוס

fireman

New member
שאלה בנושא לעוס

תעבור בדיקה התקנה של שקע בודד בקופ' 3\4 מודול? מה לגבי מפסקים? חייב קופ' עם מחיצות?

asher40

New member
יותר מדיי "לעוס"....אבל

....יהיה מאוד מועיל אם רשר או רז יכניסו את לשון התקנות החדשות בדבר אביזרים מודולריים לפורום ,כך שלא נצתרך לענות שוב ושוב על אותו עניין. אשר.

fireman

New member
הבעיה מתחילה בעובדה

שחברת החשמל בעצמה לא מפרסמת את התקנות בצורה ברורה.... אני לא מבין....החשמלאים צריכים לנחש את התקנות? פניתי לחח"י בקשר לתקנות, אין עם מי לדבר ב103 ובמחוזיים נותנים לי תשובות בטלפון....אי אפשר לעבוד על סמך "אמרו לי בטלפון" מניסיון כבר היו נפילות בקטע הזה.

asher40

New member
שלילי חזק!!!...אתה כנראה לא פונה ..

...לאדם המתאים. פנה למח' טסטרים באיזור מגוריך ואין לי ספק כי תקבל את מבוקשך.אולי תצתרך פעם אחת לבקר אותם ולעשות זאת במקום אבל זה קורה! ד"א ,לא אחת פניתי דרך אתר חח"י במייל ,בשאלות וענו לי ...אחרי שבוע ,אבל תשובה רצינית ועיניינית. אשר.

fireman

New member
אז איך אתה מסביר את זה

שאני מוצא את עצמי מטורטר כמו איזה טמבל מטלפון לטלפון, ב95% מהזמן אף אחד לא עונה, 3 פעמים ביקשתי שילחו לי את החומר הביתה ונאדה, שום דבר. כשבאמת הגעתי לשם, אין עם מי לדבר.....כולם יצאו לביקורות. לי נראה שרק באזור הדרום מתנהלת החגיגה הזאת. הדבר היחידי שהם יודעים לעשות בצורה יעילה זה לשלוח את דרישת התשלום בזמן.

asher40

New member
קבל עיצה...

תהיה במח' טסטרים ב 7:00 בבוקר לפני שהם יוצאים לשטח ופני לאחראי.

fireman

New member
זה לא הכי ברור

ונחזור לשאלה הראשונה שלי. קופסא 4 מקום, שקע אחד. עובר בדיקה או לא?

fireman

New member
אתה בטוח במה שאתה אומר?

כי זה מוגדר כ"קופסא עם מקום ליותר מאביזר אחד" אני מדבר על קופסת 4 מקום ללא מחיצות כלל.

elimalka

New member
תשים שקע אחד 2 "דמה" ושלום על ישראל

אף בודק לא יכשיל אותך על זה. זה חיבור חדש?

elimalka

New member
בחיבור חדש הם יותר מקפידים

על הפרטים הקטנים, אבל בגלל דבר כזה לא יכשילו אותך.

fireman

New member
השאלה היא אם כדאי לקחת את הריזיקה

ולהגיע למצב שפתאום בודק יגיד לי אחרי טייח ואחרי צבע ואחרי שכל הבית גמור להתחיל לשבור את כל הקירות ולהחליף קופסאות....

elimalka

New member
אין סיכוי,

בכל הבית אתה משתמש בקופסאות כאלה או בשקע בודד?

fireman

New member
כל הבית....

המטרה היא אחרי הבדיקה כמובן....לעשות מה שמתאים לי ולא מה שמתאים לחברת חשמל.

asher40

New member
למה לעשות עיניין מדבר פשוט כל כך???

פשוט תתקין קופ' וויסבורג 2 מודול ,היא כבר עם מחיצה ותרכיב עליה אביזרי "אקו 60"! פשוט יותר לקבל את התקנים כדבר מובן מאליו ,כמו שחייבים קופסאות חיבורים ,כך חייבים מחיצות. גם לי בהתחלה היה קשה לקבל את זה ,היום זה ברור לי ולעובדים. אשר.

fireman

New member
אני לא עושה עניין, אני פשוט מצאתי

את עצמי טובע בין שלל דעות של שלל חשמלאים כך שאני כבר לא יודע למי ולמה להאמין. אם התקן אומר קופסת חיבורים ומחיצות אני אעשה את זה, אין לי שום בעיה לעשות מה שהתקן מבקש ומחייב... אני פשוט רוצה לדעת מה כן אפשר לעשות ופשוט לעשות את זה. האם גם למפסקים יש צורך בקופסת חיבורים ובמחיצות בתוך הקופסא?

למעלה