שאלה בנושא חימום...

שאלה בנושא חימום...

האם הגיע הזמן לחימום? יש לי כבל חימום,האם יש צורך להפעיל אותו? אם כן אז היכן בדיוק? בין מה למה? האם מתחת לטרריום,האם המשקל של הטרריום אמור לשבת על הכבל,או הכבל מונח מתחת למצע? אני יודע שמניחים אותו בשליש של הטרריום בחלק החם.תודה.

Rea Livny

New member
שלום יהודה...

מה הטמפ' אצלך בלילה?אצלי אני כבר מפעיל את החימום בערב עד הבוקר.במשך היום אני מאמין שהחימום עדיין לא צריך לעבור(אלא אם כן, יורד גשם או יש רוחות וכד')..איך חיממת עד עכשיו? אני שם את הכבל חימום מתחת למצע וזה עובד מעולה..

חימום זה נושא שדנו בו ודשנו בו לרוב

אני מציע לך לעבור קצת על הודעות מהעבר אני בטוח שתמצא תשובות לכל השאלות. גם לזה שלחמם לא צריך בתאריך מסוים או על פי תחושת בטן אלה על פי מדחום!

מד החום מראה 25 מעלות

עברתי על כל ההודעות רק לא הבנתי האם להניח את הכבל מתחת למצע או מתחת לתחתית הטרריום?

gazon

New member
אתה יכול את שתי האפשריות

שתיהם יעבדו! מתחת למצע זה יחמם טיפה יותר ואם אתה שם מתחת לטירריום תשים בתוך קלקר. תחרוט בקלקר ושים את הכבל בחורים שעשיתה ואז וזה יחמם לך אני חושב.

25 מעלות איפה?

היכן שיושב הנחש או מעל לגובה שבו נמצא הנחש? ומתי 25 מעלות בלילה או בשעות היום?

נדייק...לגבי טמפרטורה...

מד החום מראה 26 מעלות בערב כ-10 סנטימטר מעל המצע באיזור החם.

V E

New member
לדעתי תבדוק עם החייה שלך...

אם אתה רואה סימנים של קור או מן טשטוש שכזה אז כדאי להפעיל את החימום. איזה חימום יש לך? אם יש לך חימום כמו כבל חשמל שמתחמם אז שים אותו מתחת למצע ליש איזור השינה של החייה. אם זו אבן חימום(פחות מומלץ כי אז החום בא במגע ישיר עם הזוחל) אז פשוט שים אותה היכן שהזוחל רובץ בד"כ ואם יהיה לו קר הוא כבר יחפש אותה. תפעל לפי ההגיון... חח...

למעלה