שאלה בנושא דיקור

lili2004

New member
שאלה בנושא דיקור

קודם כל חג שמח וסופשבוע מולצח ומהנה לכולן!! רציתי לשאול על דיקור - האם הוא מומלץ כתומך בטיפולי פריון? האם הטיפול כואב? מה העלות של טיפול? האם לבושים - כלומר לאן מוחדרות המחטים? האם יש למישהי המלצה באזור חיפה וצפון? תודה וסליחה על התקפת השאלות ( קושיות פסח עדכניות... ) אשמח לקבל תשובה .

תולו

New member
דיקור

יש שאומרים שדיקור מאד עוזר בזמן הטיפולים, מקל, ומשפר. הדיקור נעשה בכל חלקי הגוף, בלבוש מלא חוץ מגרביים - רגליים, ידיים, בטן, גב - כך זה היה אצלי בכל אופן. ולא לדאוג - זה לא כואב. לגבי המלצות, תנסי לחפש בלוחות של הפורום. בהצלחה

tamshl

New member
המלצה

אני עשיתי דיקור סיני +שימוש בצמחים סיניים מספר פעמים לפני שאיבות וזה עזר לי מאוד ( ללא הצלחה) בעיקר להירגע ולתמוך בטיפול כמו בחילות בתחילת הסנפה כאבי ש מההורמונים לקראת הסוף ונפיחות . ממליצה על מיקה קפלן מקבלת בקופ"ח כללית במרכז הכרמל בחיפה וגם באופן פרטי ביישוב עצמון. בהצלחה

אפרסקה

New member
ממליצה מאוד על דיקור סיני ../images/Emo41.gif

קודם כל זה ממש לא כואב, אלו מחטים דקיקות שאת בקושי מרגישה. ואם את מזריקה הורמונים, אז זה בכלל קטן עלייך, כי זה פי אלף פחות דוקר מהמחט הכתומה של הגונל... המחטים מוחדרות למקומות שונים, תלוי במטרה, לדעתי פיריון זה בבטן. בכל מקרה מומלץ מאוד (מניסיון עגום!) להוריד שערות מהרגליים לפני כן... אני חשבתי שזה בבטן ובידיים והגעתי לפני שעווה והייתה לי פדיחה קלה... זהו. ואת גם יכולה להגיד שיטפלו לך קצת בלחץ, שיתנו לך קצת תמיכה לרגיעה, על זה אני שמתי את הדגש ומאוד נהניתי. בהצלחה!! אני לא מהצפון אז אין לי המלצות, לצערי.

TWEETY =^.^=

New member
ג'מני ממליצה ועוד יותר מכך,,,

אמרת שאת מהצפון, אבל לא אמרת מאיזו קופה את והאם יש לך ביטוח משלים. בכולופן, למכבי יש את מכבי משלים ולהם יש 2 מרפאות באיזור חיפה והצפון. האחת נמצאת בקרית ביאליק אם אני לא טועה ואילו השניה במרכז הכרמל. אני טופלתי במרכז הכרמל אצל דר' מרגוליס במסגרת הביטוח המשלים שלי פעמים בשבוע כחודש וחצי לפני הטיפול האחרון. מיותר לציין שהיה זה בול קליעה
,,,מה שכן,,,שלחתי עוד 3 בנות אליו, 2 בהריון גם הן - אחת מהטיפול הראשון והשניה לאחר 3 חודשי טיפול והשלישית אין לי מושג. העלות למבוטחי מכבי עם ביטוח משלים הייתה 65 ש.ח. לטיפול, אין לי מושג אם זה אותו המחיר כיום. אבל אני יודעת שהם מקבלים גם מקופות חולים אחרות בתעריפ מעט יותר גבוה. שיהיה בהצלחה

דיבית

New member
דיקור

אני ממליצה לך על מיקה קפלן עובדת בכללית בארמון (הדר) ובד"ר רש (כרמל). חמודה, מקצועית ויש לה ניסוין אז שיהיה בהצלחה!

אפרסקה

New member
עוד משהו חשוב!!

תקפידי לברר שמי שאת הולכת אליה-אליו מבינים בפיריון, אפילו מתמחים בזה. כי מישהו שלא מבינה עלול גם לגרום נזק.

למעלה