שאלה בנושא דיקור
בוקר טוב ושמח לכולן לא ארחיב אבל אספר שאני אחרי 3.5 טיפולי ivf פעם ראשונה 36 ביציות החזרה של שתיים שלילי פעם שנייה החזרה של 4 מוקפאים שלילי פעם שלישית 3ביציות החזרה של 2 שלילי ופעם שלישית וחצי 4 ציסטות במהלך הטיפל הוצאה של ארבעתן וחזרה של עוד ארבע ואז ה פ ס ק ה
ואז אני והאיש מחליטים פה אחד מפסיקים קצת ,כי היינו ב9 חודשים בלי הפסקה ואז החלטה הולכים לדיקור כי הבעיה אצל האיש ואני בטיפולים להגדרת הרופא: משתוללת. הלכנו לרופא שנקרא עופר רום שנמצא ברמת אביב במרפאה סינית. הוא נותן לאיש "רעל "לשתייה ומדקר אותו ואותי רק מדקר... עכשיו אני מפשפשת בהודעות וקוראת על מרפאת בראשית ואומרים שיש הצלחות, ראשית מישהו מכיר את עופר רום ?שהוא דרך אגב מותק של בחור אבל אנחנו לא בענייני מתיקות כרגע ,מן הסתם, ודבר שני מה דעתכן על הקטע הסיני כולל זה שניתן לי כרגע רעל לשתייה(תערובת צמחים) ואני דיי מתלבטת זהו.. אשמח לתגובתכם על הנושא תודה ושיהיה יום שמח אופטימי ומתוק לכולן
בוקר טוב ושמח לכולן לא ארחיב אבל אספר שאני אחרי 3.5 טיפולי ivf פעם ראשונה 36 ביציות החזרה של שתיים שלילי פעם שנייה החזרה של 4 מוקפאים שלילי פעם שלישית 3ביציות החזרה של 2 שלילי ופעם שלישית וחצי 4 ציסטות במהלך הטיפל הוצאה של ארבעתן וחזרה של עוד ארבע ואז ה פ ס ק ה