שאלה בנושא דיקור

מוקה25

New member
שאלה בנושא דיקור

בוקר טוב ושמח לכולן לא ארחיב אבל אספר שאני אחרי 3.5 טיפולי ivf פעם ראשונה 36 ביציות החזרה של שתיים שלילי פעם שנייה החזרה של 4 מוקפאים שלילי פעם שלישית 3ביציות החזרה של 2 שלילי ופעם שלישית וחצי 4 ציסטות במהלך הטיפל הוצאה של ארבעתן וחזרה של עוד ארבע ואז ה פ ס ק ה
ואז אני והאיש מחליטים פה אחד מפסיקים קצת ,כי היינו ב9 חודשים בלי הפסקה ואז החלטה הולכים לדיקור כי הבעיה אצל האיש ואני בטיפולים להגדרת הרופא: משתוללת. הלכנו לרופא שנקרא עופר רום שנמצא ברמת אביב במרפאה סינית. הוא נותן לאיש "רעל "לשתייה ומדקר אותו ואותי רק מדקר... עכשיו אני מפשפשת בהודעות וקוראת על מרפאת בראשית ואומרים שיש הצלחות, ראשית מישהו מכיר את עופר רום ?שהוא דרך אגב מותק של בחור אבל אנחנו לא בענייני מתיקות כרגע ,מן הסתם, ודבר שני מה דעתכן על הקטע הסיני כולל זה שניתן לי כרגע רעל לשתייה(תערובת צמחים) ואני דיי מתלבטת זהו.. אשמח לתגובתכם על הנושא תודה ושיהיה יום שמח אופטימי ומתוק לכולן

פּוֹנְג

New member
מה זאת אומרת רעל לשתייה? ../images/Emo5.gif

את סתם קוראת לזה כך כי זה מר או מה? כי רק הכינוי שנתת לזה גורם לי זעזוע.

מוקה25

New member
רעל לשתייה זה כינוי משעשע

שהדבקנו לעניין זה מ ג ע י ל ברמות ש25 זריקות גונל f ומנוגון לא ישתוו לזה אז אומנם הבעל מאד מזדהה כי גם הוא בעניין וזה חשוב לאנרגיות הטובות בבית אבל זה בהחלט כינוי משעשע וברצינות: תערובת סינית שאמורה לחזק את המערכת החיסונית ולאזן את הגוף התערובת מורכבת מצמחים וצריך לשתות 3 פעמים ביום מעט תערובת עם קצת מים.....

סביון1

New member
רעל לשתיה - גם בקפסולות!

לא יודעת מאיפה את קונה את הצמחים אבל למשל ב"זן צמחים" ברמת אביב את יכולה לבקש שיקפסלו לך את ה"רעל" תמורת תוספת תשלום. כך את חוסכת את הטעם המגעיל, אבל נאלצת לבלוע המון קפסולות (לי יצא שש בכל ארוחה) כי הם לא יכולים לדחוס את התערובת.

סביון1

New member
בלעתי קפסולות של צמחי מרפא סינים

במשך כמה שנים. באיזשהוא שלב נשבר לי מהקפסולות והעדפתי את המרור של הצמחים על פני בליעה של 18 קפסולות ביום. בחודשיים האחרונים אני בהפסקה.

פּוֹנְג

New member
האמת היא שאני הייתי משנה את הגישה

ולא קוראת לזה רעל אפילו לא בצחוק. אמנם זה רק שינוי קוסמטי, אבל זה אמור לעזור לכם ולא להרע לכם (כמו שרעל עושה) דווקא כשהולכים לטיפול אלטרנטיבי, אני חושבת שהדברים הקטנים האלו חשובים עוד יותר בעיקר כשמדברים על אנרגיות טובות...

vif

New member
בהתחלה היה קשה ועכשיו התחלתי

להתרגל למר הזה ..זה עושה לי טוב במיוחד שאני אוהבת מאוד מתוק פתאום יצא לי לאהוב משהו במר הזה וכל פעם שאני שותה אני מרימה את הכוסית ואומרת לחיי הילדים שלנו

מוקה25

New member
נועם תודה רבה

פתחתי את הפורום בבוקר במקרה ופתאום ראיתי את הילד המדהים
הזה פשוט מהמם והיום ממש היום אני אמורה להגיע לעופר ופתאום יש לי כזאת מוטבציה חבל על הזמן...................תודה תודה תודה ושיהיה
יום מצוין!!!!!!

נמש2

New member
דיקור סיני - בראשית../images/Emo39.gif

אחרי שלא נמצא זרע אצל בעלי , ראינו באיטרנט כתבה על שיתוף פעולה בין פרופ' ברטוב לד"ר סיטרמן מ"בראשית" שברמת אביב . הגענו לד"ר סיטרמן שהוא איש מ-ק-ס-י-ם והוא עשה לבעלי את הדיקור (לי הוא לא נתן כלום לשתות) אבל במקרה שלנו זה לא עזר והוא לא ניסה לשכנע אותנו סתם לנסות שוב ולקחת מאיתנו עוד כסף . ועכשיו אנחנו בדרך לניתוח TESA לבעלי ,אבל לא מצטערים שהיינו אצלו .
האמת שחשבתי שאם הבעיה היא לא אצל האשה , להפרייה יש יותר סיכוי . זה לא נכון ???????????

למעלה