שאלה בנושא בושם

little mamy

New member
שאלה בנושא בושם

מתנצלת מראש עם השאלה טיפשית משהו
יש איזה בושם שקיבלתי פעם מתנה מחו"ל של ROCHAS (הוא נקרא טוקדילי) ומאוד לא מוכר. זה היה לפני איזה 8 שנים, וכמה שניסיתי לחפש אותו מאז לא מצאתי. מה שכן, מצאתי את הקרם גוף שלו באתרי מכירות ברשת, ופעם ב- אני רואה גם דוגמיות של הבושם. השאלה היא האם ישנם בשמים מסויימים שמפסיקים לייצר? ואם כן מדוע ממשיכים ליצר את קרם הגוף, זה לא כ"כ הגיוני...

I Was Hoping

New member
אם זה טוקאד

אז יש אותו בדיוטי פרי ואצלי בבית, אין בעיה להשיג אותו.

little mamy

New member
זהו שזה לא טוקאד...

טוקאד הוצא לפניו ב- 94 ואילו טוקדילי הוצא ב- 97. הטוקאד נראה דומה מאוד לטוקדילי (לבקבוק יש אותה צורה) אך בושם הטוקד הוא בצבע כתמתם והטוקדילי בצבע סגול. הבקבוק של הטוקדילי הוא ירוק עם סגול ולא כחול ואדום והריחות שלהם שונים בתכלית. והכי טוב תמונה להדגמה...(זו כמובן דוגמית של הבושם... לצערי)

I Was Hoping

New member
זה נראה לי כמו חיקוי

לטוקאד המקורי... אבל יכול להיות שאני טועה.

little mamy

New member
לא נראה לי חיקוי

כי באתר לדוגמא של 'תות' יש את הקרם גוף והדאודורנט של טוקדילי תחת המוצרים של רושאס. זה ממש מוזר לי הסיפור עם הבושם הזה...

little mamy

New member
ביררתי עוד קצת ו...

זה לא חיקוי. אבל עדיין לא ברורה לי הסיבה שהוא כל כך נדיר. הנה עוד קישור עם פרטים על הבושם. ממש חבל יש לו ריח הכי טוב בעולם

I Was Hoping

New member
אוקיי

זאת גירסה אחרת לבושם טוקאד המקורי, אבל זה גם בושם מקורי. כמו אדיקט ואדיקט פרש של דיור [ויחי ההבדל הפצפון]. כנראה שלא הייתה לו דרישה גדולה והוא הורד מהמדפים...

little mamy

New member
סליחה על ההתלהבות../images/Emo99.gif

עם העניין, פשוט הצלחתי למצוא עוד, רק לא בארץ

למעלה