שאלה בנוגע לROLAND EXR7

yev13

New member
שאלה בנוגע לROLAND EXR7

יש לי את הקלידים הנל וגם מורכב אצלי מידי פיקאפ של ROLAND GK3. שניהם מחוברים ועובדים ביחד באמצאות הGR33 של רולנד. לאחר חיטוט באפשרויות מצאתי מצב סינכרון בין המכשירים אבל כאשר אני מתחיל לנגן אקורד מסויים הקלידים מתחילים להפעיל הרמוניה רק לפי התו של המיתר הרביעי. האם ישנה אפשרות שאני אוכל להפוך את השליטה שלי על הקלידים לא רק מהמיתר הIV אלא זיהוי של אקורד מלא ולנגן בצורה נורמאלית עם MIDI?

epotex

New member
ברוך הבא...! תחדד את הפרטים

אני יכול להבין מהמילה "מיתר רביעי " שמדובר על גיטרה עם חיבור מידי שמתחברת לקלידים? עם ככה לפי דעתי ההגדרה היא בגיטרה כי אמורה לשלוח לאורגן את הפקודה מה לנגן אין לי כל כך ניסיון עם מידי בגיטרות
אבל מהניסיון עם מידי ואורגנים אני יכול להעריך שאתה צריך להתמקד בפיק אפ אני בטוח שיש כמה הגדרות תנסה לשחק איתם או לחילופין אם יש לך חוברת שלה זה הכי טוב...

epotex

New member
יכול מאוד להיות

שההגדרה של האורגן היא לפצל את האקורד ולכן אני ממליץ לך לקרוא מאמר מצויין שכתב חחבר הפורום "haimwe" על האורגן שלך אולי תגלה שם דברים חדשים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1433&a=68166&c=7121&sc=0&ssc=0

yev13

New member
תודה... אבל...

הביקורת כתובה טוב אבל חסרים פרטים חשובים לי. יש אולי הסברים מפורטים יותר לגבי פונקציית מידי?

haimwe

New member
מה אתה צריך בקשר למידי??

כל מה שאתה צריך אני יכול להגיד לך!.

yev13

New member
זה:

איך אני יכול לשנות את הקונפיגורציה של גקלידים כדי שיקלטו אקורד שלם ולא רק תו מהמיתר ה4

haimwe

New member
לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון...

מה זאת אומרת שיקלטו אקורד שלום ולא תו מהמיתר הרביעי??? אתה מדבר איתי על האורגן או על גיטרה??? לא בדיוק קלטתי...

haimwe

New member
אהה...

אתה כאילו מחבר גיטרה ביחד עם מתאם כלשהו לאורגן ומנסה לנגן ביחד?? אם לזה אתה מתכוון אז אין לי בדיוק מושג בזה מכיוון שאף פעם לא עשיתי כזה דבר ולכן לצערי אני לא יכול לעזור לך בנושא הזה. אני יכול לעזור לכל הנוגע לאורגן עצמו אבל אני לא יודע כל כך בדברים שמעבר... אני יכול להביא לך עצה כלשהי שאולי תחפש באורגן אז תלך שמה לFunction ואז משם תלך בFamily תעביר ימינה עד שתגיע לסימניה MIDI ואז תחכה שניה עד שזה יכנס לזה ואז שמה תחפש ואולי תמצא שמה משהו שיעזור לך או שתחפש במתאם הזה שכתבת שיש לך.... בהצלחה.

למעלה