כמה דרכים: 1. יש פקד מובנה שנקרא combobox, שהוא מקביל לDDL + אפשרות של טקסט ובחירה. אני ניסיתי לעבוד איתו אך לא כ"כ ממליצה עליו.(התיבה ברחה לה למקום לא נכון ואין אפשרות שליטה עליה) 2. באמצעות ג'אווה סקריפט, דוגמא: http://www.geula.biz/works/sample/comboSelect.htm 3. באמצעות AJAX טהור דוגמא: http://www.geula.biz/works/sample/ajax/login.aspx 4. יש אפשרות להשתמש בטכנולוגיה של AJAX.NET, יש להם דוגמא איך לעשות זאת.
אני מחפש בTOOLBOX ולא מוצא את הפקד הזה, כשניסיתי לעשות add/remove items לTOOLBOX אני רואה שCOMBOBOX מסומן אבל אני עדיין לא מוצא אותו, יש לך רעיון איך בכל זאת להוסיף אותו?
לא המדובר על פקד ממש, אלא קובץ DLL שמופץ ברשת לא מצאתי לינק ישיר, ואין לי כ"כ פנאי לחפש. המדובר על קובץ DLL שאתה מוסיף, ואז יש לך אפשרות להשתמש בCOMBO כדוגמת DDL. כמו שאמרתי זה לא פקד כ"כ מוצלח
אני מניח שה combobox שגאולה התכוונה אליו שייך ל metabuilders (הלינק המצורף) מדובר בפרוייקטים חינמיים לקונטרולים שכתובים ב 1.1 כתובים טוב, אך צריכים התאמות. המרה ל 2.0 היא דיי טריויאלית, אך כדאי לך להחליף את הכפתור שהם יוצרים שם ב image עם חץ, כי הנוכחי לא נראה טוב, כמו כן תשתול את הJS שלהם כ webresource - לינק לקובץ קיים, במקום המצב הנוכחי שבו כל הקוד נשתל בדף עצמו (דוגמא לשתילת ה JS כלינק נפרד - DualList Control שלהם