שאלה בנוגע ל itunes

שאלה בנוגע ל itunes

מה המהירות של העברת שירים לאיפוד? ואם אני רוצה להעביר דיסקים שלמים, אני צריך להעתיק אותם קודם למחשב? איך זה הולך? תודה

LinkTree

New member
תלוי במכונה שלך

מהירות העברת השירים למחשב היא פקטור של מספר גורמים: ה CPU - מעבד יותר חזק מקודד יותר מהר ה CD CD יותר מהיר קורא את המידע יותר מהר ה מקודד (מקודדים שונים משתמשים באלגוריטמים שונים ומכן גם ההבדל במהירות) ב ITUNES ברגע שתכניס דיסק למחשב ה ITUNES יוריד את שמות השירים וכו' מהאינטרנט - לחיצה ימנית על השירים שיופי תפתח אפשרות IMPORT אשר תעביר את השירים למחשב לבד בקידוד המבוקש (בברירת המחדל היא AAC 128 אבל ניתן לשנות את זה דרך האפשרויות בתוכנה) (ככה שלא צריך להעתיק את הדיסק למחשב אלה פשוט להכניס אותו לכונן ולתת ל ITUNES לזהות אותו - אגב אם ה ITUNES לא מזהה מיד מעבר לחלון אחר וחזרה ל ITUNES גורמת ל ITUNES לחפש אם יש דיסק חדש שהוכנס למערכת)

אחלה תודה

אבל אם יוצאים מנקודת הנחה שיש לי מחשב ממוצע, כמה זמן לקוח בערך שיר של 4 דק'?

topsoul 360 out

New member
לדעתי שכחת משהו נוסף שמשפיע פה

והוא סוג החיבור... FIREWIRE מול USB שדי ברור שפייר וויר הוא הרבה יותר מהיר....

benler

New member
FireWire קצת יותר מהיר מ USB

וגם זה לא תמיד. בטח לא - "הרבה יותר מהיר". בן

Mactrix

New member
הבדלים בין fireeire to USB

USB 2.0 הוא באותה מהירות של firewire 400 אבל לעומת פייר וויר 800 אין לUSB 2.0 סיכוי. הFirewire 800 נועד להעברות מהירות של וידאו (זה צורך תעשיייתי) אין ליו אס בי 2 שום סיכוי נגדו (כרגע). בקשר לשאלה של כמה זמן זה העברה של שיר של 4 דקות אז זה תלוי בגודל הקובץ ולא בזמן שלו, זה יקח בידיוק מאית השניה (לא משנה באיזה מעבד וחיבור אתה משתמש כי זה ממש כלום שיר אחד) עם כבר אתה מעביר בו נגיד 800 שירים אז פה כבר יש בשר לכל החיבורים והמעבדים אני העברתי 1000 שירים בבערך 4-5 דקות עם חיבור firewire 400 ויש לי Powerbook G4 (רק לשם המחשה). אז על תידאג למהירויות עם יש לך בערך 5 דקות מהחיים זה כל מה שיקח לך להעביר שירים, ניגמר ממזמן עידן העתקה של דיסקים למיני דיסק או קלטת
רק לידע עצמי....בשביל להעביר שירים מה שיותר חשוב פה זה החיבור ולא המעבד.

benler

New member
לא נכון בכלל

הקצבים התאורטיים שטתה מציין לא תופסים עבור מכישירים ניידים כמו ה iPod. האלקטרוניקה הפנימית שלהם לא מאפשרת אפילו להתקרב למספרים שאתה כותב (מאית שנייה לשיר ממוצע=6000 שירים בדקה בערך. בחלומות). חוץ מזה, רוב המשתמשים עובדים עם PC ושם ה FireWire איטי יותר מאשר ב Mac. בן

Mactrix

New member
:D על תיקח אישית !! :D

שאני אומר מאית השניה זה לא כאילו ספרתי !!! שאתה מעביר שיר אחד הוא ממש מהיר אפילו פחות משניה אבל שאתה מעביר יותר שירים יש יותר גורמים שמשפיעים כמו (בכל חיבור לרשת דרך Ethernet למשל) יש לך קבצים גדולים יותר וקטנים יותר יחסית לשירים תלוי בסוג הקובץ ותלוי ב-Bit Rate שלו. ממוצא לי יצא 4-5 דקות לאיזה 1000 שירים וזה ועוד איך הגיוני, יש קבצים דפוקים ויש שירים עם תמונות Cover אליהם ויש עוד את ה-Tag Info אז תאמין לי שהוא כן מסוגל לזה מניסיון !!! ואני לא הכי גאון בזה וגם לא קוסם וזה מצליח.

Mactrix

New member
הבדלים בין firewire to USB

USB 2.0 הוא באותה מהירות של firewire 400 אבל לעומת פייר וויר 800 אין לUSB 2.0 סיכוי. הFirewire 800 נועד להעברות מהירות של וידאו (זה צורך תעשיייתי) אין ליו אס בי 2 שום סיכוי נגדו (כרגע). בקשר לשאלה של כמה זמן זה העברה של שיר של 4 דקות אז זה תלוי בגודל הקובץ ולא בזמן שלו, זה יקח בידיוק מאית השניה (לא משנה באיזה מעבד וחיבור אתה משתמש כי זה ממש כלום שיר אחד) עם כבר אתה מעביר בו נגיד 800 שירים אז פה כבר יש בשר לכל החיבורים והמעבדים אני העברתי 1000 שירים בבערך 4-5 דקות עם חיבור firewire 400 ויש לי Powerbook G4 (רק לשם המחשה). אז על תידאג למהירויות עם יש לך בערך 5 דקות מהחיים זה כל מה שיקח לך להעביר שירים, ניגמר ממזמן עידן העתקה של דיסקים למיני דיסק או קלטת
רק לידע עצמי....בשביל להעביר שירים מה שיותר חשוב פה זה החיבור ולא המעבד.

LinkTree

New member
הוא שאל שאלה אחרת לגמרי

הוא שאל על העברה של שיר מדיסק ל ITUNES ולא ל IPOD ככה שה ./USB FIREWIRE לא רלוונטי בכלל. אגב סתם לצורך העניין מבדיקה שעשיתי על המחשב שלי (USB2 ו FIREWIRE על לוח של EPOX עם ערכת שבבים NFORCE2 ההבדלים היו זניחים לגמרי - ה USB2 היה מעט יותר מהיר בהעברה של מידע וה FIREWIRE היה יותר מהיר ב RANDOM ACCESS)

למעלה