שאלה בנוגע ל-GAME PASS

10nircohen

New member
שאלה בנוגע ל-GAME PASS

כשראיתי משחק בניו זילנד , העלה בפניי לראשונה חבר אמריקאי את האפשרות לראות משחקים דרך ה-PASS באתר ה-NFL. ניסיתי להיכנס דרך האתר אבל לא הבנתי בדיוק איך זה עובד. אז כמה שאלות קטנות : 1. כמה עולה מנוי לעונה שלמה? (כלומר לראות איזה משחק שאני רוצה מתי שאני רוצה) 2. האם אני יכול לקנות חבילה רק של קבוצה אחת? אם כן - מה העלות? 3. מתי אפשר להתחיל לרכוש את הפאס לעונה הבאה? (כי עכשיו יש רק את הפלייאוף) 4. האם צריך חיבורים מיוחדים מהמחשב לטלווזייה לראות את המשחקים באיכות HD? ואם מישהו יספק לי בכלל הסבר כללי על העניין (כי באנגלית לא הבנתי הכל) - אני מאוד אשמח... תודה מראש לעונים

JayneCobb

New member
תשובות חלקיות

1) המנוי העונה עלה 279.99 דולרים. 2) מנוי לכל המשחקים של קבוצה אחת, אם אני לא טועה, עלה 79 או 99 דולרים. 3) את המנוי לעונה הבאה, בשנים הקודמות היה אפשר להתחיל לרכוש מתחילת אוגוסט. 4) אם למחשב שלך יש יציאת HDMI והטלוויזיה שלך היא LCD או פלזמה עם כניסת HDMI תוכל לחבר בין המחשב לטלוויזיה ולהנות מהמשחקים באיכות HD (כל עוד האינטרנט שלך מספיק מהיר כמובן). והסבר לגבי מה בדיוק אתה צריך? התשלום? ההרשמה?

mayhem1121

New member
אני שילמתי 99 דולר ל 9 משחקים

של הקבוצה אותה אני אוהד (כי קניתי את המנוי באמצע העונה). אני לא יודע מה המחיר למנוי מתחילת העונה, אבל אם הוא עדיין 99 דולר מדובר בעסקה מאוד שווה, ביחוד בגלל העובדה שניתן לראות משחקים למחרת בשעה הנוחה לך והכי חשוב ללא פרסומות והפסקות. לגבי חיבור האינטרנט, אני לא יודע איך זה אצלכם אני עם חיבור של 2.5 מגה רואה באיכות השידור הנמוכה ביותר ללא הפרעות (400KB קצת יותר טוב מ METV אבל קצת מאכזב), אצל חבר עם 10 מגה ראינו משחק באיכות של 1.6 מגה בחיבור HDMI ל LCD שלו והאיכות היתה בשמיים (אבל אני לא יודע אם זה נחשב HD) אם העלנו את איכות החיבור היו קפיצות וקרטועים בשידור. משהו שיש לו גיים פאס יכול לתת פרטים לגבי טיב החיבור שלו לאינטרנט ואיכות השידור שבה הוא צופה. תודה.

JayneCobb

New member
אני על חיבור של 8 מגה

רואה את השידורים על האיכות המקסימלית (3000K) חלק לחלוטין, פעם בשעה יש קפיצה של כמה שניות,אבל זהו...

laufgas

New member
יש לי 12 מגה

עובד על האיכות הגבוהה ביותר. אין תקלות בכלל.

reifba

New member
גם לי יש 2.5 מגה ביט

ואני רואה על האיכות של 2.4 מגה ביט ונראה מצויין.

ranatz

New member
רואה מצויין על 4 מגהבייט

אם כי פה ושם זה נתקע לכמה שניות. לא משהו רציני

למעלה