שאלה בנוגע ל-FM

שאלה בנוגע ל-FM

אחרי עונה ממש מצויינת (דאבל) עם בית"ר ירושלים, השחקנים חזרו לא משהו, השיטה לא עובדת כמו פעם ונראה לי שזה תלוי הרבה במצב הרוח של השחקנים, מישהו יודע איך ניתן לשפר את הmorale של השחקנים שלי? לא מצאתי דרך לשכור פסיכולוגים או משהו...
מראש!

X Slider

New member
עד כבר שזכור לי אין פסיכולוגים בFM

אבל זה בהחלט רעיון נחמד
להעלת המורל של השחקנים פשוט מאוד - צריך לנצח. אם השחקנים לא חזרו טוב כנראה שמשהו לא עובד כמו העונה שעברה, האם שיחקת מספיק משחקי הכנה? אם לא - אז השחקנים חוזרים לכושר תוך כדי תחילת העונה ולא לפניה ולכן ההתחלה הצולעת. האם ריעננת את הסגל? למרות עונה טובה שהיתה לך מומלץ תמיד לרענן את הסגל עם איזה שחקן חיזוק אחד לפחות, ובמידת הצורך לשנות טקטיקה (אם אתה רואה שהיא לא עובדת). עשה זאת עכשיו
אל תחכה ש"השחקנים יתחברו לעצמם" זה לא תמיד קורה, אם בכלל. בהצלחה

Ylevi

New member
אפשר להוסיף את ....

המומחה לוינריות של מכבי אם משהו זוכר

../images/Emo9.gifאני צריך

הוצאתי 5 מ-9 ב3 המשחקים האחרונים כאשר בשניים מהם חיפה ומכבי משווים לי דקה 90

אני משיג תוצאות זוועתיות

אני עם מנצ'סטר עבר שבוע ככה במשחק... שיניתי את המערך ל 4-3-3 והם פשוט לא פוגעים.. במשחקי אימון הושפלתי אצל צ'רלטון 3-0 וניצחתי בפנדל את בורי (מי?) 1-0 זה בגלל שהם לא רגילים למערך החדש או משהו אחר?

Thierry Henry

New member
או שהם פשוט לא מתאימים לו.

ובכללי, מערך של 4-3-3 אם הוא משוחק בצורה ישרה ועם הוראות טקטיות לא מורכבות, מצליח בקושי בקושי. ברוב המקרים ובמיוחד לפי ההיכירות שלי עם מנצ'סטר, 4-3-3 מערך שפשוט לא מתאים להם. מנצ'סטר קבוצה של 2 חלוצים טיפוסית. כל האתגר זה לעלות על הקטע של איך לשחק עם הקישור שלה.

כן שמתי לב...

עברתי למן 4-2-4 ועכשיו הולך לי מצויין... סיימתי את משחקי טרום העונה בכמה ניצחונות חלקים מאז, ועכשיו אני מתחיל עם שתי ניצחונות בליגה, מקווה שילך טוב זה מערך מעולה הגנתית והתקפית.

למעלה