שאלה בנוגע ל-Dorotree

yarpd

New member
שאלה בנוגע ל-Dorotree

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה ב - דורותרי: כאשר שני ענפים המשפחה מובילים לאותו אדם, התוכנה מסרבת "לקבל" זאת. כשאני מכניס שם אדם שכברמ מופיע, שתי האוציות המופיעות הן לשנות את השם או לאשר הכנסת רשומה כפולה עם אותו שם. האם מישהו נתקל בבעיה? הצליח לפתור אותה?

אני נוהגת לאשר רשומה כפולה

של אותו אדם ואז בתרשים אתה רואה ששני ענפי המשפחה מובילים לאותו אדם. כך אמי שנרשמה ברשומות של בני משפחת נעוריה ובני משפחת אבי. התוכנה שאלה אם לרשום אותה, כי יש שם נוסף באותו שם. בהצלחה, לאה

yarpd

New member
../images/Emo51.gif ושאלה נוספת..

תודה רבה! הצלחתי לאחר מספר "משחקים" של מחיקת ויצירת קשרים.. ושאלה נוספת: אם יש מסורות של ייחוס במשפחה, ויש קשרים שעדיין לא הצלחתי לאתר דור אחר דור. האם יש אופציה בדורותרי למשיכת קו שיציין קשר משפחתי / התייחסות באופן כללי, או שאין לי דרך להראות זאת בתרשימים אלא רק לרשום הערה? תודה מראש!

sharonpines

New member
ככל הידוע לי אין אופציה כזו

אפשר לרשום את זה בהערות. ולגבי רשומות כפולות - אצלי אם שני ענפים מגיעים לאותו אדם, אני לא מכניסה את אותו אדם פעמיים, אלא מחברת את שני האנשים המתייחסים אליו דרך "הוסף אדם זה כבן/הורה/בן זוג" בהתאם למקרה. שרון

איני יודעת

אני יודעת רק כאשר יש כאלו מקרים וברוך השם יש לנו... אני עדין משאירה על הנייר ואיני רושמת את הדורות "הבאים", כלומר הצעירים יותר. כי אח"כ להכניס את דורות הביניים חבל"ז... זה תמיד חלק מהעניין. בהצלחה, לאה

למעלה