שאלה בנוגע ל-Archos 605

Sagaris

New member
שאלה בנוגע ל-Archos 605

שלום רב, לאחרונה סבא שלי קנה מכשיר Archos 605 ובנוסף אליו גם רכש את ה-DVR Station. הבעיה שנתקלנו בה היא שאנחנו לא מצליחים לגרום ל605 להתחבר לטלוויזיה לא דרך תחנת העגינה ולא דרך כבל הRCA. אני גם כן בעל של מכשיר ה604 מהדור הקודם וניסינו לחבר אותו לטלוויזיה פשוט דרך כבל RCA ללא קישור לתחנת העגינה והכל עבד כמו שצריך. כשניסינו לחבר באותה דרך את ה605 ללא קישור דרך תחנת העגינה ישירות אל הטלוויזיה דרך כבל RCA, קיבלנו הודעה שלא ניתן להעביר את התצוגה לטלוויזיה ללא שימוש ב-DVR Station. לא הבנו מה הבעיה כי ה604 התחבר ללא שום בעיה. החשש שלי הוא שהכבל RCA שסופק יחד עם יחידת ה-DVR Station הוא כבל מקורי של חברת ARCHOS. וכידוע לכל משתמשי ARCHOS יש חיבה רבה למדיניות המפגרת של החברה לחסום אלף ואחד תכונות מובנות של המכשיר בעזרת פלגינים ואביזירים שאף אחד לא צריך, החשש שלי הוא שהכבל RCA שסופק יחד עם יחידת ה-DVR Station הוא כבל מקורי של חברת ARCHOS. משמע יכול להיות שיש בו חסימה כלשהי אולי לשימוש ללא יחידת ה-DVR Station. מישהו נתקל באותה הבעיה? אולי אנחנו עושים משהו לא נכון? בתודה מראש SAGARIS

tweeg

New member
אממ

לפי מה שזה נשמע החסימה היא דווקא ב605,כי הכבל עובד עם ה604 ככה שהחסימה היא לא בו. (הרבה יותר הגיוני לעשות את הencoder של החסימה על הנגן,והdecoder על התחנה מאשר להסתבך עם אלקטרוניקה על הכבל) שאתם מנסים לחבר דרך התחנה,מה קורה?יש את אותה הודעה? אם קניתם את הנגן עכשיו,או את התחנה אני חושב שהתמיכה טכנית צריכה לעזור לכם כמו כן נסו לעבור על המדריך של הנגן/תחנה לבדוק איך לחבר

למעלה