שאלה בנוגע ל 4X4

ranzz

New member
שאלה בנוגע ל 4X4

אני לא מבין גדול במכוניות, אבל קיבלתי את הרשיון שלי, ומה שכרגע יש בבית זה Pajero 99 ארוך ידני, ויש בו גם מוט שמעביר את האוטו ל4X4 גבוה, נמוך, ועוד כמה דברים, אין לי ממש מושג מה זה אומר... למישהו יש אתר או הסבר קצר שילמד אותי במה משתמשים ומתי? ברור לי שבנהיגה רגילה אני על 2 רגיל, בנתיים מעולם לא נגעתי במוט הזה.. אבל רציתי לדעת איך אפשר להנות עם האוטו ולהוציא ממנו את המיטב בשטח. תודה!

אלכסכ

New member
כך שיעור

כדי ללמוד נהיגת שטח אני ממליץ לקחת שיעור אחד או שניים, למשל, ב"מרכז ישראלי לסיור" www.4wd.co.il - אפשר ללמוד מהטעוית של עצמך, אבל חבל על הרכב.

-רוני-

New member
תבוא לטיולים איתנו ותלמד אם לא

מנסים לא לומדים, ואפילו לא משלמים על השיעורים

ranzz

New member
חח לא איכפת לכם לאמץ ילדים? ../images/Emo8.gif

סתם, אני אחזור לפורום ונבדוק את המצב כשיגמר המלווה, 23 יום!

ranzz

New member
עברתי על הגלריות שלכם...

ולא ראיתי אף פאג´רו (לא קינג), איך הוא באופן כללי לנסיעת שטח? לא מקצועית כמובן.. אבל לדברים הקטנים שאני אוכל לעמוד בהם בהתחלה? התחום נראה לי אחד הדברים היותר מדהימים שיש... אני אוהב לטייל אבל לא ממש אוהב הליכות רגליות, ואני אוהג לנהוג אבל הכביש משעמם אותי, ככה שהתחום הזה ממש מושך אותי...

ekuba

New member
שאלה בנוגע ל 4+4

ממליץ לך לקרוא בעיון את ספר הרכב , שם קיים הסבר מפורט לגבי כל פרט ברכב , ובמידה ואין לך את הספר , אתה יכול להזמין אצל כל מוסך מורשה את הספר עבור 34 שקלים , אני הזמנתי את הספר במוסך אוטובנץ רחוב הסוללים 6 תל אביב .

ranzz

New member
הממ גם זה רעיון!

אני חושב שיש לי אותו, אני אבדוק

למעלה