שאלה בנוגע לתנועה,

a B C e

New member
שאלה בנוגע לתנועה,

נכנסתי לאתר האינטרנט של התנועה, קראתי את האידיאולוגיה, כן נשמע מעניין.. לקחתם את המצב האוטופי בכל מישור ורשמתם, נחמד מאד. השאלה היא מה עושים בכדי להזיז את הדברים ולגרום להם לנוע מעלה אחת או שתיים לכיוון המצב האידיאלי? אילו פעולות מייחדות דווקא את "נוער שינוי" משאר תנועות הנוער? כמו כן לתנועה הנ"ל אין כבר גב מפלגתי חזק, (צניחת שינוי בסקרים) היש לכם רעיונות מדוע? ערב טוב לכולם, עידו.

tapr

New member
שטח, הרבה שטח

אנחנו בעצם "הזרוע הביצועית" של המפלגה במידה רבה, ועשינו הפגנות, החתמה על עצומות וכו'. מה מייחד אותנו? הנוער מאוד מעורב בענייני המפלגה ובאידאולוגיה, ויש לנו תמיכה גדולה בתוך המפלגה, גם לאור ההישגים שלנו בשטח. בנוגע למפלגה כיום... המצב לא ברור לחלוטין, וצריך לחכות ולראות..

a B C e

New member
מכתב,

שטח, הרבה שטח? אז איך יכול להיות שמעולם לא נתקלתי בפרסומים או כל דבר אחר על מפגלת הנוער הזו? בניגוד לארגוני נוער אחרים. האם יש לכם אג'נדה לשנה הקרובה? "נוער שינוי" זה שם נורא מפוצץ, האם גרמתם איזשהו שינוי משמעותי בחברה הישראלית? בכל מקרה, שלא תבינו אותי לא נכון, לא באתי להתרעם, להתלונן או כל דבר אחר, אלא לתת ביקורת בונה. נוער שינוי, שינוי זה באמת דבר שכל נער ונערה בישראל מייחלים לו, ואני חושב שהתארגון הזה יכול להגיע לגדולות, יותר מן המעמד שלו כיום. עידו,

CableGuy87

New member
לא שמעתה עלינו ביגלל ש

אנחנו לא שווים בגודלו כמו נוער העבודה או ליכוד... אנחנו קצת פחות... אך אנו עסקנו השנה בהרבה פעילויותשונות אפשר גם ליקרוא עליהם באתר שלנו... נישמח גםכן אם תיצטרף אלינו

אחלה ../images/Emo13.gif

קודם כל, אני שמח לשמוע על ההתעניינות בנוער שינוי. האנשים שחברים בנוער, ברובם, הצטרפו לתנועה על מנת להשפיע על המצב בארץ באמצעות המערכת הפוליטית, באמצעות מפלגת שינוי. מעבר לפעילויות השוטפות של הנוער שמתבטאות בעיקר בהפגנות, ימי עיון, פעילות התנדבותית ועוד, הנוער משולב בכל מוסדות המפלגה. כל פעילויות השטח בכל מערך ארגוני, הן מוגבלות. כוח השפעתן מושפע מפונקציות כמו כמות אנשים, סיקור תקשורתי וכו'. אני מאמין שפעילויות כמו חיזוק כוחות הבטחון בתקופת תכנית ההתנתקות או חלוקת הסרטים הכחולים או חלוקת משלוחי מנות בבתי חולים - אני נוטה להאמין שכל הפעילויות הללו השפיעו במידה רבה על המצב אך אלו דוגמאות נקודתיות. נציגי הנוער במועצת שינוי, הגוף העליון של שינוי, פועלים רבות במועצה ובמפלגה לקידום נושאי הנוער ואנחנו גם מצליחים. יו"ר הנוער חבר במטה הבחירות וחבר בשתי ועדות משנה חשובות -ועדת הארגון וועדה מסדרת של רשימת המפלגה לכנסת. כלומר האנשים בנוער שינוי משפיעים על המדיניות של המפלגה וכך גם זוכים להשפיע על המצב במדינה. אין ספק שהמצב של שינוי כרגע אינו מזהיר. יחד עם זאת, אני מאמין שעם הרבה נחישות, פרסומאים טובים, תקציב סביר ועם הרבה שטח - אפשר להביא תוצאה טובה לשינוי בבחירות הכלליות. אני מאמין שיש לנוער שינוי יכולת לא קטנה בעיצוב הדימוי של שינוי בשטח וגם ברמה של החלטות פוליטיות. מקווה שעניתי על רוב תהיותיך. יוראי.

למעלה