שאלה בנוגע לש"ס..

שאלה בנוגע לש"ס..

הסקרים מראים שש"ס תקבל 9-10 מנדטים... חוץ מדתיים.. מי מצביע לה? שכבות חלשות? למה לשכבות חלשות לבחור בש"ס ולא במפלגת העבודה.?? אלא א"כ לשכבות החלשות חשוב המסורת... וגם בתקופת מפלגת עם אחד ז"ל.. עדיין בחרו בש"ס ולא בעעם אחד שהתיימרה לייצג את השכבות החלשות.. מי יכול לתת לי חתך רוחב של מצביעי ש"ס? או לפחות לשער ?
 

izzyr

New member
קיצבאות הילדים = שוחד

ש"ס מצהירה במפורש כי היא תפעל להגדלת קיצבאות הילדים. הגדלת קיצבאות הילדים אולי תעזור להם עכשיו, אך הנסיון מוכיח כי בטווח הארוך זה הדבר המסוכן ביותר לחברה ולכלכלה הישראלית. ש"ס פונה לרובד הכי רדוד אצל אנשים, היא מבטיחה להם שהם יקבלו כסף מהמדינה. אזי אנשים תומכים בהם. אתמול אלי ישי נתן דוגמה למה צריך לעלות את קיצבאות הילדים. על פי הדוגמה שלו, אדם עם 7 ילדים ואדם עם 2 ילדים עובדים באותה משרה, ולפי גרסתו של אלי ישי זה לא הוגן כי שניהם ירוויחו אותו דבר, כי לאדם עם 7 ילידים יש יותר הוצעות ולכן הוא צריך לקבל הרבה קיבצבאות ילדים מהקופה הכללית (המדינה). אתה הבנת את זה? הוא יביא 7 ילדים וזה שהביא רק 2 ילדים יצטרך לעזור לו במימון. נגמרה האחריות על ילדיך שלך. אם אתה אדם הגיוני שמבין כי משפחה צריך לתכנן ולראות אם אתה יכול לתמוך בגידול ילדים ולהביא מספר ילדים על פי יכולתך, אזי אתה תשלם על ילדיהם של אחרים, זה עונשך על שהיית הגיוני. לעומת זאת עם תהיה חסר אחריות ותביא כמה ילדים שאתה רוצה גם עם משכורתך איננה מספיקה לגידולם, על דאגה האדם האחראי ישלם על כך, אתה תעשה מה שאתה רוצה. זה מאוד הגיוני וצודק
 
מסכים איתך...

למה לעשות ילדים כשאי אפשר לפרנס?? אולי באוצר לא עשו טוב שקיצצו קצבאות מסויימוצ כמו של נכים וקשישים.. הם באמת לא יכולים לעשות משהו.. אבל למה שאדם נורמלי כמוני וכמוך לא יצא לעבוד?? בזה אני מסכים עם נתניהו שקיצץ את הקצבאות האלה.. והאנשים צריכים להתעורר. הקצבאות לא יוחזרו בחזרה אם קדימה תנצח. לפי מה שניתן להסיק מהמצע של קדימה שר האוצר הבא של מדינת ישראל במידה והוא יהיה מקדימה/ליכוד ימשיך במדיניות הכלכלית של נתניהו. ולכן למה שיחזירו את הקצבאות?? הקצבאות הן המחלה של הבטלנות. אנשים צריכים לצאת מהחלום. הקצבאות קוצצו כדי לגרום לאנשים לצאת לעבוד . ולבכות שרע וקשה ו" למה לקחו את הקצבאות??" לא עוזר לאף אחד. אז רבותי תפסו את עצמכם וצאו לעבוד!!!!
 
למעלה