שאלה בנוגע לשחם

שאלה בנוגע לשחם

אני יודעת שזה לא ממש קשור לנושא הפורום ואני נורא מצטערת פשוט הפנו אותי לפה כי אמרו לי שיש כאן אחת שבשחם epi אז רק רציתי לשאול איך התקבלת לתפקיד ? מה את חושבת עליו ?? אני ממש רוצה להתקבל אם תוכלי לתת לי טיפים אני אשמח מאוד אם יש כאן עוד אנשים שמבינים בנושא אני אשמח אם גם הם יכתבו תודה מראש וסליחה על ההפרעה

or_k

New member
שח"ם

בנות יגוייסו לשח"ם לאחר טירונות, בתנאי שהן בעלות נתונים אישיים גבוהים. אתר המשטרה

נכנסתי לאתר ויש לי שאלה ...

מה הכוונה נתונים גבוהים ? אחרי הטירונות כלומר טירונות כלל צהלית כמו שאני הולכת נכון? הציעו לי שחם במנילה ובחרתי בזה בעדיפות ראשונה זה יעזור לי להתקבל נכון ? תודה מראש על כל העזרה

or_k

New member
אני מאמין

שנתונים גבוהים זה קב"א קצונה ומעלה. אם את מתנדבת תבקשי מכתב המלצה מאיזה קצין.

מתנדב

New member
Immortal Butterfly, ברוכה הבאה

לפורום. א. השאלה הזאת כן קשורה לפורום, והגעת למקום הנכון.
ב. לגבי גיוס של שח"ם, זה אכן צריך להגיע ע"י הצבא, ושם מגישים גם את הבקשה, (אך אינני יודע למי לפנות שם לצבא, בזה epi, תוכל לעזור לך). ג. בכדי שיהיה לך אחוזים גדולים שיקבלו אותך בתור שחמי"ת, כדאי שיהיה לך מכתב מקצין כלשהו, שהוא ממליץ עלייך, ושהמשטרה מעוניינת בך בתור שחמי"ת, (המכתב עדיף או מהמת"ח, או מקצין מרחבי, או קצין מחוזי), וזה בהחלט עוזר. ד. ישנם הרבה מאוד בנות שירות שח"ם, שלאחר השירות שלהם הם מתגייסים למשטרה, (והתהליך אח"כ קל מאוד), וישנם כאלו שלאחר שירותם, הם חוזרים לחיי האזרחים הרגילים, וישנם כאלו שממשיכים אח"כ בהתנדבות במשא"ז, זה כבר תלוי בכל הרגשה של אחד ואחת, אם את רואה את עצמך במשטרה, ומעוניינת להתקדם?, או שאת לא מוצאת את עצמך במשטרה.

אם ....

אם רני לא מתנדבת אבל אני כן יכולה להשיג מכתב המלצה משוטרת ומתנדב ותיק זה יעזור לי ? מה לבקשת שירשמו ? למי לתת את ההמלצה? תודה מראש

epi

New member
שלום לך

טוב בעיקרון עניתי לך במסרים על השאלות שלך אם יש לך עוד משהו שאת רוצה לדעת תוכלי לפנות אליי כל פעם אני ינסה לעזור לך

Elicoz17

New member
גם אני מעוניין להתגייס לשח"ם (נורא)

ויש לי מכתב המלצה מהמטה, ושאלתי היא, למי אני מפנה את המכתב הזה בצה"ל?

or_k

New member
בנים צריכים פרופיל 64 ומטה

או להיות מיועדים לתפקידי מנהלה. בנים קרביים יכולים להגיש בקשה מיוחדת (שיטות להגשת "בקשה" מיוחדת ניתן למצוא בפורום מתגייסים)

or_k

New member
אפי תוכלי בבקשה

לכתוב גם כאן שכולנו נדע יותר במדוייק מה עלינו לעשות כדי להגיע לשח"ם? תודה!!!

למעלה