שאלה בנוגע לקסדות

• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
שאלה בנוגע לקסדות

אהלן. יש לי עוד שאלה בנוגע ל - shoei x spirit. מדדתי אחת כזו בארץ, התברר לי שאני מידה S. יש לי חבר שנמצא במיאמי, ואני שוקל לבקש ממנו שיקנה לי אחת. חבר אחר, שרוכב המון זמן על אופנועים, אמר לי שזו תהיה טעות מצידי מכיוון שה-shell של הקסדות שונה, וקסדה מארצות הברית לא תרגיש לי על הראש כמו הקסדה שמדדתי בארץ. למרות שזה אותו דגם. היש אמת בדבר? או שאני יכול להזמין ללא חשש? ועוד שאלה, ברשותכם - בכל מה שנוגע להגנה, ה-shoei נופלת מ - arai? בתודה מראש. וחג שמח.

מיצו

New member
לגבי שואי והשאלה הראשונה

ממה שאני הבנתי - אותו SHELL. באראי בהחלט יש מצב ל- SHELLS שונים, למעשה יש להם 3 צורות: עבור יפנים עגולי פרצוף (מה שאומר שהחלק הקדמי של הקסדה יעשה לך פרצוף של פקינז למרות שהמידה היא אותה מידה). עבור אמריקאים, קצת יותר אליפטית. עבור אירופאים, שזה כמו שיש אצלנו.

shayoo70

New member
תשובה ידידי

אני מדדתי אצל כנופיית אבניר xr1000 שמחירה בארץ 3350 במידה small התאימה בול , קניתי מחול במחיר של 1400 ש"ח לאחר כל המיסים והתאימה לפרצוף בדיוק כמו שצריך ... תקנה ותהנה ידידי . מה גם שבכנופיית אבניר רצו לכבות תשלום נוסף על אפון שקיבלתי עם הקסדה.... חינם אין כסף המסקנה תהנה, תחסוך כסף ושלא יזיינו לך תמוח ולא את התחת במחיר

Red Ross

New member
אני בדיוק רוצה

לקנות XR1000 ובכל האתרים שבדקתי היא נמכרת בערך במחיר של 430$ + 70$ משלוחה + 16% מע"מ . אשמח מאוד לקבל קישור לאתר זול יותר. תודה מראש. רוב

shayoo70

New member
תוריד את המע"מ שלהם....

כי יש מיסים שלהם שלא צריך לשלם ! דבר עם המוכר והוא לא יחייב אותך , בנוסף יש להגיד למוכר שכשהוא שולח שירשום שהקסדה לא עלתה 400 אלא 100 או פחות מכיוון שיש בישראל גנבים שפותחים חבילות יקרות ואתה אינך רוצה למשוך תשומת לב .... אם תאמר להם שאתה רוצה לחסוך במע"מ לא נראה שיסכימו... משלוחה 70$ תבדוק שוב!

SBTGN1

New member
תמדוד את היקף המצח שלך

עם הוא 55-56 זה אומר שאתה מידה SMALL אני הזמנתי מחול X-SPIRIT מתאימה FIX תזמין מקסימום מידה לא טובה תמכור אותה פה בארץ ברווח

למעלה