שאלה - בנוגע לקליפים

שאלה - בנוגע לקליפים

טוב, היום ראיתי לראשונה (מה לעשות, אני לא צופה אדוקה או צופה בכלל בערוצי מוסיקה למיניהם) קליפ לשיר פאוור - Wolf & Raven של סונטה. את השיר אני מאוד אוהבת, הקליפ... טוב, הדרך הכי טובה לתאר אותו תהיה "אכן, מראות קשים"
קליפ מושקע למדי, אבל מפחיד, ולא בצורה ה"טובה". טוני נראה זוועה כשהוא שר
השאלה שלי - לאילו שירי פאוור יש קליפים שגם שווים, לדעתכם, לצפייה?

לא פאוור ממש, אבל שווה לצפייה

Every Time I Die של צ'ילדרן אוף בודום קליפ חביב למדי

Scarred

New member
לי יש!

קליפים שממש שווים Nightwish - over the hills and far away קליפ ממש יפה עם אווירה גותית ואפלה אבל עם זאת יפהפיה Sinergy - Midnight Madness קליפ אולדסקול, הופעה עם אפקטים של אור אבל אחלה ביצועים של חברי הלהקה

meiritamir

New member
קליפים של פריימל פיר

Armageddon Angel in black קליפים חביבים למדי... אמנם לא פאוור, אבל אציין לטובה את הקליפ החדש של מיידן לסינגל החדש wildest dreams. קליפ מלא אנימציה, מושקע בהחלט.

Gio inc

New member
פריימל פיר?

לי למען האמת הם נשמעים כמו הבי מטאל יותר מפאוור... הם נשמעים לי כמו הדיסק "פיינקילר" של ג'ודאס פריסט.

meiritamir

New member
לא ננהל שוב את הדיון הזה...

יש שיגידו שזו להקת פאוור עם אלמנטים של הבי, יש שיגידו שזו להקת הבי עם אלמנטים של פאוור. הלהקה מגדירה את עצמה כפאוור מטאל, לכן היא פאוור מטאל - נקודה.

U A O

New member
אכן הלהקה היא הבי מטאל.

זה כמו שמטאליקה יכתבו שהם דת' מטאל.. זה יעשה אותם דת' מטאל? ממש לא. תשמע להקות הבי מטאל, פאוור מטאל, מצא את ההבדלים, ואז תיראה שפריימל הם הבי. חחחחח אשכרה להקת המשך לפריסט.

meiritamir

New member
היה פה דיון מאוד ארוך על זה.

פריימל פיר מוגדרים כפאוור-הבי ע"י רוב האנשים. אין בהם מובהקות של פאוור, אין בהם מובהקות של הבי. חציחצי. הלהקה מגדירה עצמה כפאוור עם אלמנטים של הבי.

U A O

New member
אז פה הטעות של רוב האנשים.

שאם כבר, הלהקה היא הבי עם לאמנטים של פאוור. שוב, על מנת לחסוך ממך וממני כאב ראש, אל תסתמך על "איך הלהקה מגכדירה את עצמה". זה אותו הדבר שאיירון מיידן יגדירו את עצמם כבלאק מטאל. האם זה יעשה אותם בלאק? ממש לא. וזה לא משנה אם הם עצמם הגדירו שהם בלאק. לסיכום, אני מציע לך לשמוע להקות פאוור, לשמוע להקות הבי, להשוות ואז תשמע את ההבדל. אם אתה לא מבחין בהבדל, בעוד מספר שנים (במידה ותמשיך לשמוע הבי ופאוור) ההבדלים יתחילו לצוץ לך מול העיניים. *(לעיתים) ההבדלים בין פאוור להבי לא ממש גדולים, וגם לפעמים משתלבים זה בזה, אבל בגדול אפשר להבחין בין סגנונות.

Gio inc

New member
אבל כל להקת פאוור...

היא עם אלמנטים של הבי. הבי מטאל, זה המטאל המקורי והראשון ביותר. לכן כל להקת מטאל מכילה אלמנטים ממנו. בטח ובטח שפאוור מטאל, שרואים שזהפיתוח של הבי מטאל, בלי הרבה מדי גלגולים משם.

U A O

New member
בסופו של דבר, אכן תמצא אלמנטים של

הבי מטאל בכל להקה פאוור. אבל בהחלט אפשר כיום לזהות, עם קצת ניסיון, אילו מבין הלהקות היא פאוור מובהק ואילו הן הבי מטאל.

Gio inc

New member
אבל כל להקת פאוור...

היא עם אלמנטים של הבי. הבי מטאל, זה המטאל המקורי והראשון ביותר. לכן כל להקת מטאל מכילה אלמנטים ממנו. בטח ובטח שפאוור מטאל, שרואים שזהפיתוח של הבי מטאל, בלי הרבה מדי גלגולים משם.

למעלה