שאלה בנוגע לעייפות

שאלה בנוגע לעייפות

שלום רב אני נמצאת בטיפולי פוריות כבר שנה וחצי. זריקות כדורים וכל מה שצריך... בתקופה האחרונה אני מרגישה עייפות נוראית רוב הזמן וחוסר שקט ועצבים ועצבות נוראית, חוסר שמחת חיים ובכלל מתח וכמובן השמנתי מאד (יחסית למה שהייתי)ואני גם רעבה מאד..אני לא מבינה את עצמי כאילו איבדתי שליטה על עצמי.... מאד מפריעה לי העייפות... לפני כמה ימים עשיתי בדיקת דם , ספירת דם כללית שהייתה תקינה לחלוטין. האם יכול להיות שהעייפות היא תוצאה של הטיפול ההורמונלי המתמשך??? (מקווה שזו הסיבה כי אני בהיסטריית סרטן כל הזמן...) מה מומלץ לעשות??? תודה על תשובתכם

freearth10

New member
חוסר ../images/Emo6.gifשמחת חיים

היי ענתי, נראה לי שהבעיה המרכזית שלך היא העצבות, בה את צריכה לטפל. אדם מחוסר שמחת חיים לא יכול לתת חיים לעוד יצור כל כך זעיר. טיפולי פוריות הם מאוד מטישים ושנה וחצי של מתח בלתי פוסק ובדיקות לא נעימות ואכזבות - בהחלט נותנים את אותותיהם. כרגע את נמצאת בתוך כדור שלג שכל הזמן צובר תאוצה. את עצובה, מוטשת, מתוחה ובמצב כזה אין לך שליטה, עושה דברים אוטומטיים "כמו שצריך", אך ללא חדוות היצירה ובמצב כזה לא יכול להתהוות משהו חדש וזה שוב מפיל אותך אל העצבות, העייפות ... וכו. כשלב ראשון הייתי ממליצה על תמציות להרפיית המתח ולהוצאת שמחת החיים שבך. הארת העיין השלישית בנר או בפנס, כמה דקות כל יום. פעילות גופנית מכל סוג, חשיפה אל השמש, מדיטצייה, יוגה ובחירה של טיפול אלטרנטיבי לטיפול בעצבות ובגורמיה.
מאיה

רפי עשת

New member
סליחה על ההתערבות אך - מכרה

שלי עברה שנים טיפולי פוריות, שהובילו לאשפוזה בבי"ח לחולי נפש. מאחל רק טוב אך - אולי כדאי לך להניח לטיפולים לזמן מה, אם לא בכלל? חייך חשובים עשרות מונים יותר מזה
"ילדים זה שמחה" (שר שלמה בר), לא אם תגיעי אל היכולת להביאם באפיסת כוחות ובבריאות רופפת.
ואני באמת מקווה שיהיה לך הכי טוב שיכול להיות ושתזכי בכל שתבקשי!!

רפי עשת

New member
אפשר לראות זאת (גם) אחרת -

כנסיון לסיוע
אתה, כאחד, שבניגוד ללפני שהתחלת ללמוד, אתה כבר יודע מה אתה רוצה
צריך להבין שיש יותר מפן אחד, בו ניתן לפרש כל משפט (יש פן להחלקה ויש לסלסול...
ויש פן ב- פ' דגושה + קמץ...
).

../images/Emo142.gifyoelnd נתן תשובה יפה...

לפני כמה ימים שאלתי כאן בפורום על טיפולי פוריות זוג חברים שלי בחר בדרך הקונוונציונלית (זריקות הורמונים) ו yoelnd נתן תשובה שהקונוונציונלי הוא מהיר יותר אבל קשה יותר ולכן מומלץ לשלבו עם אלטרנטיבי... אני מנסיון אישי של טיפול בדיכאון לחץ עצבים ושאר קללות מאותה משפחה - ממליצה על דיקור סיני... פשוט ראיתי כמה מהר החיים שלי השתנו לטובה פיזית ונפשית בעקבות דיקור.. המון הצלחה ובריאות ואושר בטיפולים !!!

אצלי הטיפול פתר את בעיית העייפות

אצלי הדיקור שינה את מצב העייפות נהגתי ללכת לישון ב21:00 ועכשיו אחרי 7 מפגשים של דיקור סיני אני ערה עד 24:00 וקמה בשמחה בבוקר כרגיל..

למעלה