שאלה בנוגע לעזרים

• פותח הנושא avivl
  • פורסם בתאריך

avivl

New member
שאלה בנוגע לעזרים

החלטתי לרכוש את Ipod photo. המחירים ירדו אבל עם זאת ראיתי שהם הורידו עזרים שהיו אינטגרלים כשהמחיר היה 600 דולר ל-60 ג'יגה. בקיצור, מה לדעתכם האביזרים שצריך לקנות בנוסף? וכמובן המלצות שלכם על סוג העטיפה וכדומה. בנוסף, האם עריסה היא דבר הכרחי? תודה מראש על כל התגובות, אביב

avivl

New member
מישהו שמע על ארקוס נגן וידאו וMP3?

קראתי על זה עכשיו וזה דווקא נראה מעניין. זה אמנם קצת יותר כבד אבל זה גם יכול להקליט וידיאו...

LinkTree

New member
כן

למרות שלפי מה ששמעתי יש בו הרבה בעיות - אבל רק שמועות. אישית אני חושב שצריך לשאול מה אתה מחפש - כי ה IPOD הוא נגן מוסיקה בעיקרו וככזה הוא מעולה. אם אתה רוצה לראות בו סרטים זה כבר עניין אחר שאישית אני לא ממש מבין את הצורך - אפילו במסך 17 אינט שלי במחשב אני לא אוהב לראות סרטים - זה קטן...

avivl

New member
אתה צודק... קצת התפזרתי

אני אדבוק באי-פוד יש לך הערות/הארות לגבי אביזרים שלדעתך הכרחיים לאי-פוד?

LinkTree

New member
לא בטוח שהתפזרת

אולי אתה באמת מחפש כזה דבר. רק אתה צריך קצת למקד את הדרישות שלך לפני שאתה בוחר מה לקנות - בכל זאת מדובר בלא מעט כסף
לטעמי כיסוי זה חובה - למרות שה IPOD כלכך יפה ללא כיסוי הוא נשרט בטרוף אז הייתי ממליץ לקנות כיסוי - לי יש ISKIN שהו מצויין אבל מכער את ה IPOD בצורה מוגזמת שזה די באסה - אני עדיין מחפש כיסוי שיצליח להיות יפה - או פשוט לא להעלים את היופי של הנגן - וכמובן להיות טוב - כי הז בתכלס העניין. לגבי דברים נוספים.. לא נראה לי שצריך - תלוי מה אתה עושה עם ה IPOD ואיפה אתה שומע מוסיקה.

avivl

New member
כיסוי זה באמת חשוב

לחבר שלי יש נגן אחר ויש לו כיסוי עור שחור יש לך מושג כמה דבר כזה עולה? רציתי גם לדעת לגבי עריסה (docking station). האם זה הכרחי?

LinkTree

New member
ISKIN ועוד

עולה בארץ כ 200 שח נראה לי - בבאג. אפשר לקנות גם מחול - כמו רוב הדברים. הדוק זה עניין אישי - אני שמח שיש לי - ראשית היציאה של הדוק (LINE OUT) באיכות יותר טובה מהיציאה המוגברת (של האוזניות) ככה שכשאני שומע ברמקולים של המחשב אני מעדיף את הדוק - איכות הרבה יותר טובה ככה. שנית זה גם יותר 'לאסי ככה שהוא עומד לו בזולה על השולחן.

avivl

New member
והסוללה נטענת גם בלי הדוק כמו סלולר

נכון? אוקיי יש עוד משהו שאתה חושב שאני צריך לדעת לגבי אביזרים? תודה בכל אופן על כל העזרה

finding nemo AB

New member
כמובן ../images/Emo70.gif

הכל Ipod (נדמה לי חוץ מהמיני החדשים, תקנו אותי אם אני טועה) באים עם כבל firewire למחשב, ומטען שיש לו את הכניסה של firewire. אם תחבר את הipod למחשב עם הfirewire אז הוא יטען אותו דרך המחשב(בכמה סוגי מחשבים יש כאלה שזה לא טוען דרך המחשב), ואם תחבר אתה קבל firewire למטען שקיבלת תוכל לטעון אותו גם כמו שאתה טוען סלולרי... (מצטער על האורך)

VoodooKid

New member
archos

אני לא חושב שהתפזרת ARCHOS עושים נגנים מצויינים!!! וגם PVP מצויינים. אם אתה באמת מחפש משהו שהוא קצת יותר מנגן עם ממשק קצת יותר צבעוני וויז'ואלי עם יכולות של ה IPOD PHOTO ויותר תסתכל על gmini400 של archos... הוא פשוט מדהים ןלא כל כך יקר יחסית לנגנים אחרים. יש להם מוצרים נהדרים (pma400 להזיל ריר)

למעלה