שאלה בנוגע לנגן IKO 2008

שאלה בנוגע לנגן IKO 2008

אם מפילים נגן IKO2008 מגובה של חצי מטר האם ההתנגשות עם הריצפה יכולה לגרום לשריטה בפלסטיק? אטר

יאיר B

New member
אתה מדבר על זה שנראה כמו איפוד נאנו דור

שלישי? אם כן, ניסיתי עכשיו - הפלתי אותו על הרצפה מגובה 1.7 (שזה הגובה שלי בערך). לפלסיק לא קרה כלום (למה שיקרה? החלק האחורי שלו אגב עשוי ממתכת). הדבר היחיד שקרה זה שהוא התפרק (בגלל שהחלק האחורי המתכתי סגור עם קליפסים ויש רק בורג אחד...).

יאיר B

New member
אין שטיח בחדר שלי

(מזכיר לי שצריך להחזיר אותו...). הפינות שלו הן חלק מהמתכת האחורית. לכן לא נפגעו. אין שם הרבה מה שיפגע. חצי מהחלק הקדמי זה המסך, עוד רבע זה ה"גלגל" שלו. מה נשאר?

עוד בקשה קטנה...

אתה יכול להסתכל בפינה השמאלית העליונה של הפלסטיק? בקצה שם אתה רואה איזה נקודה לבנה פיצית בגודל של מילימטר? אור

יאיר B

New member
בערב אני עלה סט תמונות (נפיל אותו שוב...).

אין בחלק העליון שלו שום דבר לבן. הפסלטיק שלו עדיין בצבע ירוק מזעזע.

יאיר B

New member
מצטער, תקלה טכנית קלה גרמה לעיכוב.

מעלה כמה תמונות שתוכל לראות אותו. בתמונה הזאת הוא לפני הנפילה (השנייה דרך אגב)

יאיר B

New member
בתמונות הבאות הנגן יופיע על השולחן מכמה

כיוונים. ככה אפשר לראות שאין פגיעות מיוחדות (החלק האחורי כאמור עשוי ממתכת כמו גם כל הצצדים שלו ולכן די קשה לפגוע בו).

זה דיי מדהים... אני לא מבינה איך לא קרה לזה

כלום.... הפלת את זה מגובה של 1.7 מטר? הפלת את זה כשזה היה במצב מאונך (|) או במצב מאוזן (-)? אור

יאיר B

New member
כן, כבר פעם שנייה. בערך 1.7 מטר.

הפעם זה הופל במצב מאנך. בפעם הקודמת - מאונך (לכן הפירוק שלו בפעם הזאת היה יותר חזק). אין שהוא בונוי אין שום סיבה שהוא יפגע בצדדים. נקודת התורפה שלו היא המסך שיש עליו פלסטיק רך שלא מגן עליו.

למעלה