שאלה בנוגע למכשיר GPS תקול

sammy s

New member
שאלה בנוגע למכשיר GPS תקול

אהלן חבר'ה יש לי מכשיר C320 שככל הנראה הסוללה בו לא תקינה - היא כל הזמן ריקה, גם לאחר הטענה יש לי שתי שאלות: 1. האם ניתן להגיד בוודאות שהבעיה היא בסוללה, ואם כן, היכן ניתן לקנות והאם ניתן לעשות זאת לבד או שצריך ללכת למעבדה 2. אם צריך להגיע למעבדה - מישהו מכיר מעבדה טובה באיזור חיפה - קריות? בחיפוש בגוגל הגעתי לעופר מערכות - מישהו מכיר? תודה מראש לעונים שמוליק

AYELET1

New member
הסיכויים רבים שהבעיה היא בסוללה שהזדקנה

עם זאת לא ניתן לאמר בוודאות שום דבר כזה משום שתיתכן גם תקלה שגורמת לצריכת חשמל מאסיבית. לא מכירה מעבדות באיזור שציינת מלבד מעבדת BNC ביוקנעם. החלפת הסוללה מצריכה פירוק המכשיר (בד"כ ניתן למצוא מדריכים ברשת). מכיוון שמעולם לא פרקתי מכשיר כזה, לא יכולה לאמר לך אם הדבר פשוט (למי שיש גישה טכנית כלשהי) או לא.

אני לא מכיר את ה גיפיאס שלך , אבל...

..... אם זו בעיה של סוללה , הכי טוב להזמין ב ebay עלות כ 20 אחוז ממה שדורשים בארץ !* טיפ קטן- בדר"כ בורג מכסה הבטריה , נמצא מתחת למדבקת היבואן.(הם מסתירים אותו בכוונה - הנבלות) * סיפור קטן. היה לי מכשיר מיו ש"הלכה" הבטריה . היבואן "רונלייט" רצה 420 שקל שבהם כלול (בנוסף לשבועיים המתנה) - שליחה והחזרת המכשיר מחיפה למעבדות בראשון לציון - בדיקת המכשיר (טוענים שזה חובה - אני לא בקשתי כלל) - עלות הבטריה בעצת גולשים מהאינטרנט , הזמנתי בטריה בעלות של 5 ליש"ט (33 שקלים) שמשמשת אותי כבר שנתיים !

AYELET1

New member
השאלה היא איך מחליפים את הסןללה.

אם אין נדרשות הלחמות, אם הגברת רוצה לפתוח את המכשיר וכו'. לא בכל המכשירים החלפת הסוללה זהה

בדר"כ הסוללה מתחברת ע"י מגעים נתיקים

כפי שאמרתי אני לא מכיר את המכשיר שלה, אבל שתפנה למישהו עם "קצת" חוש טכני והוא יראה לה מה צריך לעשות. נתתי את הטיפ , היכן בדר"כ "מסתתרת" הסוללה. וזה מזכיר לי סיפור נוסף שפעם ניתקעתי בטרמפ עם מכונית וולבו גדולה, שנגרם לה תקר בגלגל והנהג לא מצא היכן "מוסתרים" כלי הנהג (ג'ק /מפתח וכו....) היה צורך לטלפן לסוכנות וולבו שיסבירו . הנקודה בכל העסק זו ----- החמדנות של היבואנים .

למעלה