שאלה בנוגע לילד CP

momlovesu2

New member
תודה רבה ושאלה נוספת

אילו טיפולים מלבד הפרא-רפואיים ישנם לילדי CP? הייתי שמחה לקבל המלצות והצעות באזור ירושלים תודה מראש לעונים

momlovesu2

New member
שאלה בנוגע לילד CP

שלום אני אם לילד בן שנה ועשרה חודשים שאובחן לפני כחצי שנה כ ילד CP מסוגQUADROPLEGIA. עד כה הוא קיבל טיפול פיזיותרפי במינון מגוכך של כשעה בשבוע בממוצע. ב"ה בשבוע הבא הוא נכנס לגן שיקומי "משי" בי-ם. ובכן יש לי שתי שאלות: 1. מה בד"כ הפוטנציאל של ילדים מסוגו? (לא עומד עדדין בכוחות עצמו, לא מתיישב, זוחל על גחונו..) 2.מה ניתן לעשות מלבד הטיפולים המקובלים בגן? (פיזיו, ריפוי בעיסוק, בדיבור וכו') כדי לממש את מקס' הפוטנציאל ? 3. מישהו מכיר את הגן הנ"ל?

קישקוש

New member
הייתי פעם בגן הזה בביקור

(כשחיפשתי התנסות בחירה, בזמן הלימודים) והוא היה נראה לי ממש נחמד! אנשי צוות נחמדים, חדרים נעימים וכו'.. זו כמובן היתה רק התרשמות, אבל היא נעשתה בהשוואה לגן אחר שעשיתי בו שרות לאומי... דפנה.

MichaelVega

New member
ילד CP

אני לא מכיר את אזור ירושליים אבל את יכולה לברר גם לגבי הידרו תרפיה. זה יכול להיות כלי מצויין לילדך מכיוון שזה יכול לתת לו את חווית התנועה מבלי שיצטרך להתמודד עם כוח הכובד. דבר נוסף שאת יכולה לברר אם הוא לא קיים בגן זהו חדר SNOOZELAND שמאפשר לחוות גירויי קול ואור רבים תוך תנועה.

למעלה