שאלה בנוגע לטעינת הwebform

levimadman

New member
שאלה בנוגע לטעינת הwebform

יש לי webform עם מספר גדול של תמונות עליו ..(images...image buttons..). לעיתים, בעת טענית הwebform לא כל התמונות עולות(מופיעות כ-X) כאילו הוא אינו מוצא אותן, וברגע שמשתמשים באופציית show picture התמונה מופיעה, או שמשתמשים בפעולת הrefresh(הwebform לא עולה במלואו). השאלה שלי היא, איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו, או לחילופין, לרענן חלקים מסוימים בform על מנת לפתור אותה.

levimadman

New member
כן בדקתי.

ורק בשביל להבהיר במה מדובר. יש מעל 40 תמונות בטופס.

תוודא שהנתיב של התמונות נכון

למשל אולי בדף הראשי הניתוב שלהם יחסי (ומשובש באיזשהו אופן) וכשפותחים אותם בנתיב מלא זה מסתדר. לשם הדיבאג תן לכולם נתיב מלא מההתחלה. כמו כן תנסה לעבוד מול IIS ולא השרת הפנימי של VS.

levimadman

New member
נתיב התמונות נכון.

בדקתי מספר פעמים לפני ששאלתי פה.. וגם נתתי לתמונות את המיקום המלא. העניין הוא אחר, נראה כאילו בטעינת הform שהכל עולה.. ואפילו שמשתמשים בפעולת הshow picture(לחיצה ימנית עם העכבר על התמונה והאפשרות מוצגת) התמונה עובדת.. הפעולה הזאת בעצם מרעננת את בקר התמונה מה שמצדיק את העובדה שמיקום התמונה תקין. יש אפשרות שנוצר עומס על שרת הIIS? או משהו בסגנון... מה אפשר לעשות?

levimadman

New member
ובנוסף

ברגע שאני לוחץ על אחת התמונות(image button) שלא עושה כל פעולה, הדף מתרענן בעצם וכל התמונות מופיעות כפי שהיו צריכות להיות בתחילה.

תנסה לשמור את ה- Html

שנוצר מהעמוד, ואז לפתוח אותו בדפדפן חדש ולראות אם עדיין יש בעייה. אם כן תעלה אותו לפורום.

levimadman

New member
בדקתי כרגע עם הhtml

הכל עובד עם הhtml.... הבעיה לא קיימת.. הכל עולה...

תנסה להוריד את מספר התמונות

ולבדוק מה מינימום התמונות שאתה רואה בלי בעייה. אתה יכול גם להחליף את כל הקישורים לתמונות בקישורים לתמונות מהאינטרנט ולבדוק אם עדיין חסרות לפעמים תמונות. ועוד אפשרות זה שכל התמונות יהיו אותה תמונה (מקומית). לא מאמין שיש בעייה של עומסים 30 תמונות זה לא הרבה. אולי יש לך HttpModule או משהו מהסוג הזה שזורק Exception? אתה משתמש ב- UrlReqrite כלשהו? אני מציע שתשים פונקצייה App_Error ב- Global.asax ותבדוק אם היא נקראת. אם עדיין יש בעיות אז תשתמש בפיירפוקס ותתקין את התוסף Live Http Headers ובעזרתו תבדוק האם הדפדפן שלח בכלל בקשה לקבל את הקובץ מהשרת, ואם כן מה הקוד שחזר.

EdotK

New member
זה קורה גם בFireFox?

יכול להיות בעיה של HTML Validation או של JS לא תקין..

levimadman

New member
התמונות בקישורים

בקשר לfirefox.. כשאני מפעיל את הטופס בfirefox הכל משובש..העיצוב ולא הכל עולה.. אבל מה שהצלחתי לשים לב זה שהתמונות כן מופיעות...בכל הפעם שניסיתי.

levimadman

New member
פעם שלישית גלידה...:)

http://geocities.com/levimadman/1.GIF http://geocities.com/levimadman/2.GIF http://geocities.com/levimadman/3.GIF

אני לא רואה את התמונות שהעלית

תעלה אותן שוב, ואם אפשר אולי גם את הקוד הרלוונטי. תנסה לצמצם את הקוד בעמוד כך שיהיה הכי קצר שעדיין גורם לתקלה. אגב - תנסה גם למחוק את ה- cache של הדפדפן.

EdotK

New member
אוקי, אז אני די בטוח שזו בעיה

של ולידציה של HTML או JS. תנסה להוריד את כל הJS שיש לך בדף, ותראה אם זה משנה משהו. (כ-ל הJS. בייחוד את הinline JS.) עם איזה Doctype אתה עובד? תנסה להחליף לXHTML ותראה איך זה עובד בשני הדפדפנים, תנסה לשנות גם ל HTML4 ולהוריד בכלל (ולהכנס לQuirksMode). אם כל זה לא נותן לך שום אידיקציה - תנסה להריץ Validator של W3C ולראות אם יש לך markup לא תקני באופן משמעותי.

למעלה