שאלה בנוגע לטמ"מ

QueeN 22

New member
שאלה בנוגע לטמ"מ

שלום, לא מזמן קיבלתי תאריך גיוס (לעוד שנה ומשהו) יש לי פרופיל 64 ועדיין לא קיבלתי מנילה. ואני רוצה להתקבל לקורס טמ"מ אין לי מקצוע כמו מחשבים בבגרות, אבל יש לי ידע בתכנות ומחשבים ורשתות בלי קשר לבית ספר יש לי סיכוי להתקבל? (אם אני שולח מכתב ומפרט מה אני יודע וכו'....) תודה!

atypique

New member
אתה בכלל יודע מה זה לתפקד כ-טמ"מ?

אם כן - למה אתה רוצה להיות טכנאי, 3 שנים משך כל היום לתקן מחשבים?

QueeN 22

New member
יצא לי לדבר עם אנשים על זה - ונשמע

לי סבבה לגמרי כל העניין של הטמ"מ... אבל עזוב זה, מה לגבי השאלה ששאלתי? זה יהיה נהדר אם מישהו יוכל לענות עליה תודה שוב ;)

cameman

New member
אני דיי בטוח שזה אמור להופיע במנילה

אבל אם כב רלהתעסק בתחום לא עדיף להיות תוכניתן.. או נתממ"ניק? נשמע לי מחורבן להיום טמ"מניק...

o0O0o

New member
זה לא קבוע.

התפקידים משתנים ממקום למקום. ויש מקומות שטממניקים מגיעים אליהם שהם פי אלף על נתממניקים (תוכניתנים אני בכלל כולל, כי ברור שחרא להיות תוכניתן
)

purple rose

New member
חכה למנילה

תאריך גיוס ראשוני כולם מקבלים מס' ימים לאחר שעברתי את הצו ראשון והוא לא קשור לשום דבר מלבד לתאריך לידה שלך פחות או יותר. תראה קודם כל מה יש למנילה להציע לך... גם תפקידים שאין במנילה אתה תמיד יכול לבקש (במנילה יש סעיף שמבקשים ממך לבחור תפקיד שלא הוצא לך ואתה רוצה אותו... אני ד"א הגעתי לתפקיד שלי דרך שם מה שהוא אומר שהם כן משתדלים) ואם יהיה לך את הקבע והפרופיל המתאימים וצריכים לעבור לזה מיונים קודמים אני חושבת שלא תיהיה להם בעיה לשלוח אותך למיונים ומשם תראה הלאה....

QueeN 22

New member
אחלה, תודה :) ועוד שאלה

זה שאין לי מקצוע כמו מחשבים ממש יגביל אותי בתחום הזה ? (אע"פ שאני יודע תכנות ויש ידע במחשבים [באמת שיש])

purple rose

New member
לא יודעת...

אני מניהח שיש מקצועות שמחייבים ידע קודם ויש מצב שגם יש כאלה שאין.. אבל הם גם בטח נחשבים לפחות "יוקרתיים"

למעלה