שאלה בנוגע לטלווזיה

סוזי10

New member
שאלה בנוגע לטלווזיה

קניתי כבר מיליון אוזניות כדי שאוכל לשמוע טיוי. מה שקורה לי עם החוטים זה ממש מעצבן. החוט המאריך אף פעם לא מספיק טוב להכניס בו את האוזניות (חיבור הבננה) כשהחוט המאריך זז לא שומעים ואז אוף צריך להזיז את החוט שוב ושוב ולעיתים לא עוזר. קניתי אוזניות אלחוטיות רק שלא שומעת בהם טוב כי האוזניות גדולות ואז השמיעה היא לא נקייה מספיק. רציתי לשמוע עם מה אתם משתמשים לטיוי. תודה רבה.

אני בלולאת שמיעה אלחוטית

המכשיר בלולאה די גדול, אבל הוא לא מחובר לחוטים. הבעיה היא שאפשר לשבת מול הטלוויזיה בלבד מרחק 100 מטר אחרת הוא מתנתק... (קניתי במהלב - לא זוכרת כרגע מה השם של המכשיר).

צלף

New member
יש לך בטח ../images/Emo82.gif ענקי ../images/Emo13.gif

נשמע מלהיב לשבת במרחק 100 מטר מה-
...

לפי הקישור ששלחת

המכשיר שלי הוא זה: Sennheiser Set 810s אבל הוא לא עובד ממרחקים גדולים. אבל אמרו לי שאפשר להשתמש בו גם בתיאטרון במקום שיש בו הנגשה.

צלף

New member
הייתי שואל ../images/Emo35.gif ועונה :-*

1) האם במכשיר שמיעה שלך יש קליטת במצב T טוב
- אם לא הבעיה במכשיר שמיעה - וצריך לקנות אחר.... 2) אם כן כמה שהבנתי האם את משתמשת באוזניות מסוג סלואיט (אני מניח שהבננה זה העוגן ששמים על הארכפסת של האוזן) אז אולי החוט נקרע קצת באיזה מקום
ואולי החיבור של התקע לשקע לא תקין
אז צריך לבדוק את החוט והמערכת עם מערכת סטריאו אחרת - ואם זה תקין לבדוק את השקע והתקע... 3) וכמו שאמרה נינווש הכי נוח זה מערכות אלחוטיות - היא משתמשת במערכת אינפא אדום כמו שהבנתי - יש מספיק אופציות מה לקנות רק צריך לנסות ולראות סתם לקישורים אפשר לראות: http://bekol.org/226-he/Bekol.aspx http://www.chen4you.com/new/category.asp?id=2

סוזי10

New member
תודה על התשובה אבל,

אני שמה אוזניות בלי המכשיר. אני לא לגמרי חרשת אלא כבדת שמיעה עם מכשיר שמיעה קטן רק שיוצאת מהבית. אחותי לגמרי לא שומעת עם מכשיר יותר גדול והיא גם מתורגמנית.כדאי להתקשר לחב' מהלב? שוב תודה

צלף

New member
תשובות

אם את לא מרכיבה מכשיר שמיעה אז מצב T הוא לא עבורך ... בשביל מצב T צריך התקן שיקלוט גלים אלקטרומגנטים במכשיר שמיעה. וגם מכשיר שמיעה קטן כמעט בטוח שאין בפנים מצב T כי בשביל זה צריך גודל מסוים של מכשיר שמיעה. אחותך צריכה לשאול עבור עצמה - אולי לה יש מצב T במכשיר שמיעה ? מהלב טובה בקנייה עצמה (מחירים לא זולים) כי הם נגישים לכול מקום בארץ, אבל אם מתקלקל משהו באבזר אז יש בעיות - כי צריך לגשת פיזית למרכז שלהם בתל אביב. בני מקבוצת חן נגיש לאזור ירושלים ותל אביב - ויש לו מבחר אבזרים איכותיים, שאחרים לא מפיצים אותם, שלא כולם הם באתר שלו. יש את שטיינר בחיפה שבני גם סוכן שלהם ולהם יש סוכניות ברוב המקומות בארץ אבל לא בכול סוכנות יש את אבזרי עזר להדגמה ובדיקה וצריך להזמין מחיפה מראש http://www.steiner.co.il/accessories/index.asp ויש עוד מקומות שמפיצים אבזרי עזר - לא בקי בכולם - אופטיקנה מדטון אודיקול וכול מיני - נראה לי שחלקם קונים משני המפיצים הראשים - שטיינר ומהלב

סוזי10

New member
תודה. דיברתי עם הלב

יש להם משהו שמתאים לי עולה בערך 1000 שח. היות ויש לי מכבי זהב אני מריכה להביא אישור מרופא אאג ואקבל החזר בסך של 720 שח יצא לי לשלם 280. אחותי לא צריכה. אני זו שצריכה וללא קשר למכשיר השמיעה שלי. תודה

quatinsky

New member
הפתרון הטוב ביותר לטלוויזיה וטלפון - ICOM

אני הפכתי עולם, אני מאז ומתמיד שמעתי את שידורי הטלווזיה - אך היה קשה להבין גם מה אומרים. לפני מספר חודשים רכשתי מכשירי שמיעה חדשים ואת ה ICOM מאותו רגע החיים השתנו, מודה. ה ICOM משדר ישירות באמצעות בלוטוס למכשיר השמיעה שלי. בהנחה שיש לכם מכשיר בלוטוס וזה מתאים זה דבר מגניב לגמרי ה ICOM מתחבר לממיר או יציאת האוזניה, מעביר את השמע ישירות למכשיר השמיעה וחבל לכם על הזמן, כאילו שיונית או קושמארו יושבים לכם באוזן ומדברים - ושומעים ומבינים ! הכל. אין ספק שזה גם טוב לעוד דברים ויעיל מאד גם בטלפונים והכל - זה מעביר את השמע - ישירות למכשיר השמיעה זה הטרנד הבא ולדעתי כל אחד שיכול להרשות לעצמו - זה מה שייתן לכם להנות בלשמוע טלוויזיה או סלולרי יוסף

צלף

New member
icom טוב רק למי שיש לו מכשיר שמיעה תוצרת

phonak הסוגים החדישים...

quatinsky

New member
ICOM

כל מכשיר כמעט של פונאק שיש לו כבר בלוטוס מתאים, ונכון יחסית למכשירים חדשים. אבל ה ICOM אני הבנתי שלחברות אחרות יש מקבילות לו שגם נותנות פתרונות דומים. בכל מצב, אין ספק שזה לא מתאים לכל אחד אבל טוב למי שלא יודע - לדעת שיש פתרון כזה שיכול לעשות את החיים טובים יותר. ואיש איש יבדוק בחברה שבה רכש את המכשירים אם יש פתרון דומה שנותן מענה. חג שמח ונ.ב. ששאלו פה על ליל הסדר - תמיד אפשר למצוא דרך להסתדר ואם יש רעש שהוא כבר גדול ומשגע את הראש תמיד אפשר להעביר את המכשיר לכמה דקות למצב - השתקה ולהרגיע האוזניים וחוזר חלילה - ואני לא פעם ולא פעמיים - בכל מיני מקרים עושה זאת וזה נהדר בלי לפספס את החוויה

למעלה