שאלה בנוגע לטורף...

• פותח הנושא Kima
  • פורסם בתאריך

Kima

New member
שאלה בנוגע לטורף...

קראתי את המאמרים בנוגע לטורף... וחשבתי לעצמי... אתם מכירים את המצב שאתם מצליחים לחסום תהליכים של חשיבה רציפה או פשוט לא חושבים , ושבה ועולה מנגינה ששמעתם לאחרונה ומתנגנת בראשכם עד שאתם כבר צועקים די!!! לפי מה שנראה לי זהו טריק של הטורף שלא יכול לסבול מצב של שקט פנימי ולכן הוא מנגן מוזיקה על אוטומט... איך מפסיקים את זה .... הטורף לא מקבל די ראשון שני ושלישי אולי בפעם הרביעית אנו מאלצים אותו להפסיק...:) דעתכם בנושא...

capital

New member
אני חושב שהבחנתי בהם, גושים שחורים

שנעים במהירות עצומה בחדר. אני יכול לראות אותם בחדר חשוך אם אני מכוון את הראיה לכך אני מעדיף להתעלם מהם

capital

New member
דבר נוסף - לא הרגשי הפרעה דומה למה

שתיארתם. אבל אם אני מתרכז בנוכחות שלהם מתחוללת בי מערבולת ריגושית מעיקה מאוד.

Kima

New member
כיצד הם נראים אחת ולתמיד....|ספוילר

היי, האם הצורה של הטורפים אינה של משהו כמו תמנון כלשהו...?!?? קראתי במקום כלשהו באינטרנט אם אינני טועה , שהמבנה של הטורף הוא כמו של תמנון או כנראה גוש שמתחברים אליו זרועות, ובעצם הוא יכול להתחבר אלינו בכמה מקומות לגוף האנרגטי שלנו כנראה ודרכו הוא מזרים אלינו מחשבות או ו אוכל אותנו בתאבון... הם-הם-הם...
וכאשר אנו מבצעים את המעברים הקסומים להשקטת התודעה דרך לחיצות בנקודות מפתח בגוף באמצעות חלוקי נחל או כלים מתאימים אזי אנו חוסמים את הזרועות הללו וכך לפעמים באמצעות שיטה זו אנו יכולים להגיע למצב של שקט פנימי... כמו כן אם אינני טועה דון חואן אומר לקרלוס איפשהו שפעם היו מכשפים ברמה כלכך גבוהה שיכלו להתנתק לחלוטין מהטורף ואילו היום לאדם ממוצע או אדם ברמת התפתחות טובה כמעט כל הגוף שייך לו אבל ניתן לראות את נוכחות הטורף מאזור הפה והלסת בראש ומעלה.... כמדומה כאשר מביטים (אני לא ראיתי אני עוד חלש בתחום הראייה) בגוף האדם האנרגטי ניתן לראות בעיקר בכל איזורי הצאקרות שהאנרגיה שם נעה בצורה מעגלית, ואילו האנרגיה מעל הראש נעה בצורת מטוטלת קדימה ואחורה (ההתקן הזר).... אז דרך אגב אני מצטרף בשאלתי ל- capital , האם משהו ראה את הטורפים, כיצד הם נראים, וכיצד הם מתחברים אלינו אנרגטית... ותודה לכול הצועדים בדרך...

L i z a r d

New member
או

או שאלו יצורים לא אורגניים כלשהם (לא הטורפים), או שזאת השתקפות מסוימת של אנרגית התת מודע שלך (זו אפשרות פחות סבירה), להערכתי.

charlila

New member
קרלוס מתאר אותם אחרת

דמויי עפיפונים ענקיים, בעלי מוטת כנפיים עצומה (2 מ? 2.5? 5? לא זוכרת) יש צילום שדל טורף שצילם חבר של קרלוס בכנס לכבוד הדלאי למה ליד איזו פירמידה במכסיקו - זה מופיע ברשת, לא זוכרת איפה ,אולי sustaid action -רואים בו דמות דמויית אדם עם כנפיים עצומות. יש להם איזה קשר לפירמידות (זה ידע אישי).

adamfbs

New member
מוכר לי משהו בעניין הפרמידות

באחד מהספרים, שהם נכנסים למבנה דמוי פרמידה, מצלצל לך?

adamfbs

New member
המ.

כשדון חואן כבר עוזב, מזמן מזמן. וקרלוס מסתובב רק עם לה גורדה, היא מסדרת את העניינים אחרי הנסיון הכושל שלהם לטוס לשמש. באותו ספר שהם גם יושבים על הספסל ביחד, היא באה לדירה שלו ועוד, מתנת הנשר אולי? בכל מקרה ישנו קטע שם אם אני לא טועה שהם מטיילים איפה שהוא ומגיעים לפרמידה ומדברים על כוחות רעים כלשהם שם, יצורים כלשהם, אין לי את הספר אז אני לא יודע מה להגיד לך.

yom

New member
אני חושב שבמציאות נפרדת או בטבעת

השניה ילדי ג'אנרו מספרים שבאזור הפירמידות שטוחות הקצה, יש אנרגיה של מכשפים קדומים שעדיין נמצאים שם. דון חואן אוסר עליהם להתקרב לשם אבל אחת המכשפות לא עומדת בפיתוי, היא הולכת לשם וגם לוקחת אבן של עוצמה שמצאה באדמה, אבן ששיכת למכשף או לוחם גדול שהרגו אותו. העוצמה שלו נשארה באבן.... בקיצור לא אספר את הכל אבל למיטב זכרוני זה באחד מהספרים האלו

foxx

New member
דעתי בנושא

כל חיי יש לי שיר שמתנגן ברקע בראש. בקצת מהמקרים אני שם לב אליו, אבל גם כשאני חושב, תמיד יש את המנגינה הזו בראש. אולי זה באמת נגרם כדי למנוע מאיתנו מצב של שקט פנימי. אני מנסה לרוב להינות מהשיר הזה ולראות מה יש בו שהוא מתנגן לי ככה בראש. לא מפריע לי שיש את השיר, ואם מפריע לי אז על ידי ניסיון להפסיקו בכח זה לא כך כל עובד אצלי, רק אם אני עובר לחשוב/מתכוון על משהו אחר.

Kima

New member
אין איזה טריק...

...להלחם בתופעה הזו.... מה זה אומר שאין אנו יכולים להפסיק את השיר אלא אם כן אנו מתאמצים במודע להשאר במצב של שקט... דרך אגב יצא לי פעם אחת לחוות מצב של הקרנה אסטרלית בשנת הלילה... הסתובבתי בבית וגם אז שמעתי מוזיקה מתנגנת תוך כדי (היה שיר של Queen אחרי ששמעתי הרבה אותם שרים באותה התקופה...)... דווקא באותה סיטואציה הרגשתי מבפנים שאם אתאמץ להשתיק את השיר - אזי ההקרה האסטרלית תסתיים...

charlila

New member
טריקים

1. השמע לעצמך (בדמיון)מנגינה אחרת 2. השמע לעצמך (בדמיון)צעקה או נהמת-בטן רמה 3. אם לא די בכך - צעק בקול רם וקפא בתנוחה שאתה נמצא בה. 4. אם אין מצב להקים מהומה - נשוף בבת אחת את כל האויר תוך זריקת הגוף מטה מן המתניים, שהה שבריר שניה אחרי שהתעורר בך הדחף לנשום, ושאף תוך התרוממות, בהרמת ידיים.

למעלה