שאלה בנוגע לטופס 4

odanielly

New member
שאלה בנוגע לטופס 4

שלום, האם מישהו יודע מהם הקריטריונים לקבלת טופס 4? האם בנוגע לתריסים - יש אפשרות לקבל תריס ללא מנגנון כלל, ללא חבל גלילה או מנוע ובכל זאת לקבל טופס 4? תודה, דניאלי

odanielly

New member
שאלה נוספת

מדוע היזם שלנו טוען שאין אפשרות לקבל טופס4 ללא מנגנון? אנו רוצים לקבל ממנו רק את התריס, ושרק יבצעו הכנה להתקנת מנגנון, מכיון שקנית מנגנון חשמלי דרכו היא פי 3.5 מהמחיר בשוק. לטענתו, זה לא יעבור. היכן אנו יכולים למצוא אסמכתא רשמית לכך ואז לפנות אליו? תודה

Dfengshui

New member
למה שלא תבדקו ישירות בועדה המקומית לתכנון ?

התשובה שלי נובעת מההגיון הפשוט - יש אנשים שבונים בית בכלל בלי תריסים. אם הם מקבלים טופס 4 אז אני לא רואה מניעה למה לא יקבלו טופס כזה אם המנגנון חסר. טופס 4 הוא טופס אישור אכלוס. תפקיד הועדה לוודא שהבית ראוי למגורים. כלומר, יש בו דלתות, חלונות, שירותים, כיורים וכד. האם תריסים ללא מנגנון הופכים את הבית ללא ראוי לאכלוס? לא יודעת. מן הסתם זה משתנ מועדה לועדה והם הכתובת המוסמכת.

avi5199

New member
המתקין שלך משקר.

חד משמעית, אני לא היתי ממשיך לעבוד דקה, עם אחד כזה כי אם הוא משקר בנושא כזה, הוא ירמה אותך גם בנושאים אחרים. רוב מתקיני האלומיניום שנפגשתי איתם אוהבים לדחוף מנגנון חשמלי גם כשלא צריך, וזה פשוט כי הם מרויחים על זה. בתריסים קטנים מנגנון ידני עדיף מהרבה בחינות, אתה צריך להתעקש על מנגנון ידני ומי שמספר לך סיפורים כאלה, נפנף אותו.

למעלה