שאלה בנוגע לוודקה

Black Hawk

New member
שאלה בנוגע לוודקה

איזו וודקה סבירה ובמחיר סביר ניתן למצוא כיום בחנויות?

maniac

New member
תלוי

למה אתה קורא סביר? אני מוצא את "קגלביץ" כוודקה סבירה (זאת הוודקה שברב הבארים משתמשים בה לקוקטיילים) והיא עולה 20 שקל לבקבוק או משהו כזה...

Black Hawk

New member
אחי, זה לא משנה.

למה לא לעזור לבנאדם??? למה לא לעשות לו טובה??? וכאילו שזה ימנע ממני לקנות וודקה.

m O r P h E u S

New member
הי שלום אני חדש בפורום!

ואני מת על אלכוהול!!!! ורציתי להגיד משהו על קגלביץ´ זה מגעיל (כמו כל המשקאות הלבנים) אבל זה ממש אותו טעם של אבסולוט וזה עולה 30 ואבסולוט 90!! ביזיון ואני מכון עם אח שלי המון קוקטילים והדבר שאני מכין הכי הרבה זה למונצ´לו 65 אחוז!!! אם תירצו את המתכון רק תבקשו!

m O r P h E u S

New member
ד"אג

אני החלטתי שאני רוצה ליהיות דוגמן הבית של קגלביץ כי אני שותה את זה מלא!!! ותמיד חברים שלי מצלמים אותי עם בקבוקים של קגלביץ

kegkevich

New member
אוקי!

אני כרגע אומר לכם את המתכון לפי כמויות ממש גדולות שאני ואחי מכינים זה יוצא בערך 6 ליטר אלכוהול!!! לוקחים 20 לימונים מקלפים אותם ולוקחים את הקליפה! לוקחים צנצנת גדולה ממש ושמים בה לפי המינון שלכם בלבד מים ולכוהול שקונים בסופר 90 אחוז! אנחנו בדר"כ שמים רבע צנצנת אלכוהול ועוד חצי מים ורבע שלם אוויר וזה יוצא 65% בערך!!! מערבבים ומשאירים את זה יום שלם! אח"כ מעבירים את זה לבקבוקים ושמים בקירור חודש וזהו זה מוכן!!!!:) נ.ב. קגלב´יץ´ זה ישראלי???

tom 1

New member
אפשר להשיג אבסולוט ב60 ש"ח

כולל שתי כוסות שוט

dopey_wizard

New member
תשובה...

טוב, אז ככה.. מהוודקות הזולות הוודקה הכי טוב היא קנצסקה לימון\קנצסקה רגיל.. (לימון יותר טוב..) היא לא כבדה מידי, אפשר לשתות אותה נקי בלי בעיות ויש לה טעם טוב.. (יחסית לשאר הזבל..) המחיר בסופר : פחות מ15 שקל...! מהרגילות פינלנדיה היא וודקה בסדר (בדיוק כמו אבסולוט..) מחיר: בערך 40-50 ש"ח (אבסולוט 65 ש"ח..) מי שאומר שקיגלביץ זה טוב טועה.. זה וודקה מסריחה אם טעם של סמרנוב! או סטופקה!!! ---> דוד

חבר´ה כחול לבן קגלביץ´

טעות נוראה העליתם, אנחנו הישראלים דווקא "מכרנו קרח לאסקימוסים". לפני כמה שנים כרמל מזרחי מכרה את הוודקה הזו ברוסיה ובמשך חצי שנה סיפקה כרמל מזרחי מעל כ- 200 ארגז ברוסיה ונחשבה לאחת הוודקות הנמכרות ביותר ברוסיה. אז חברי´ה לפני שמדברים סתם רעות בודקים.

dopey_wizard

New member
תראה

ברוסיה אין לאנשים כסף.. והם קונים וודקות זולות יחסית.. אבל קגלביץ, הטעם יחסית למחיר.. לא תודה! ---> דוד

המחירים נעים..........

לוודקות תוצרת חוץ פשוטות במחירים שבין 10-30 ש"ח וודקות תוצרת חוץ פשוטות כגון אבסולוט,סמירנוף,פינלנדיה, סטוליצ´נייה ניתן למצוא במחירים של 50 - 65 ש"ח.

kegkevich

New member
אני מקווה שאתם יודעים למה...

קגלביץ´ למשל עולה פחות מאבסולות!!! ואם יש פה אחד שלא יודע אז זה בעיקר בגלל ההנג אוובר עם וודקות כמוכל האלה ב10 ש"ח (חרבות) ההנד אוור יכול להגיע לשושה ימים וביקרות יותר (שעוד אל שמעתי שם בשבילם) זה בערך יום או חצי יום!!!

maniac

New member
אממ..

עד כמה שידוע לי האבסולוט עולה יותר מכיוון שיש בה פחות "אנטי פריז"...שזה רעל, וכבר דשנו בזה על לא מזמן אם אני זוכר נכון, סתכל כמה דפים אחורה.

למעלה