דינר עירקי- תודה על התגובה הזריזה
אז ככה יש כמה דברים שמאוד לא ברורים לי בעניין מצד אחד זה אומנם נראה מאוד מפתה ובעל סיכוי כזה או אחר להתעשר מאוד... לכאורה לצורך העניין תקן אותי אם אני טועה , לפני המלחמה הדינר היה שווה עד 4.8 דולר וכיום לאחר ההתרסקות הוא שווה כעשירית הסנט בשנת 2003 ארה"ב פיתחה למעשה את שטרות הדינר החדש בשטרות של עד 25000 דינר לצורך העניין מספיק שהדינר יהיה שווה 10 סנט הרווח שלך יהיה 10000% וכן הלאה אך לדעתי יש מספר בעיות וכמה דברים שלא ברורים לי: נניח שמחר אני מליונר כנראה שזה לא יהיה רק אני ויהיו עוד המון משום המודעות ויהיו אולי גם מיליארדרים... מי בעצם יתן לי ולכול האחרים את שווי השטרות וימיר אותם לדולרים ??? מלבד זאת במתכונת השטרות הנוכחית (עד 25000) הרי לא סביר שערכו של השטר יהיה שווה לצורך העניין 12.5 אלף דולר אם הדינר יהיה שווה רק 50 סנט.... אז מה יהיה הפתרון ??? ואיך זה ישפיע על ערך השטרות...ועוד ועוד המון נקודות רציתי לשמוע קצת ממך רקע אם יש לך ... תחזיות כמו כן דעה אישית וכול דבר למעשה שיכול לקדם אותי להבנה... * לצורך העניין אם המטבע ישחזר את ערכו ..זה לא יצור זעזוע בכלכלה העולמית הרי אנחנו מדברים על עלייה של כמעט חצי מליון אחוז???....