שאלה בנוגע לביסט

Artoo Detoo

New member
שאלה בנוגע לביסט

- בסרט השני רואים את האנק מקקוי (ביסט) שהוא מופיע בטלוויזיה, השאלה היא - האם ביסט מצטרף בסרט השלישי לאקסמן או שהוא תמיד היה שם? האם יסבירו או יראו איך הוא הפך לכחול (כי בסרט השני הוא לא היה כחול), כי ככל הנראה לא יסבירו שום דבר כי אף אחד לא מדבר עליו שם, זה נראה כאילו הם תקעו אותו בסרט השלישי יחד עם האקסמן כמו שעשו עם קולוסוס בסרט השני, בלי שום הסבר ושום כלום - עוד חור בעלילה. - אני יודע שאולטימייט הפכו את ביסט לכחול בוופון X, איך הוא נהיה כחול בגרסא המקורית?

1redhead1

New member
בקשר לקולוסוס

לא תקעו את קולוסוס סתם ככה, בסרט השני קולוסוס לא היה ממש שייך לאקסמן הוא היה תלמיד בבצפר שם, בדיוק כמו שעשו לפיירו ואייסמן בסרט הראשון, הוא פשוט היה שם הוא לא היה חלק מהעלילה גם כמו שדווקט.

El ad

New member
בקומיקסים המקוריים ביסט הפך לכחול

לאחר שהוא ניסה לבודד קטליזטור כימי שהיה אמור לעשות אותו "אנושי" יותר, אבל במקום זה הוא רק הגביר את המוטציה שלו. יותר מאוחר, כשהוא היה חבר ב-X-Factor, הוא חזר למראה האנושי שלו לאחר שקולגה שלו מהעבר ערך עליו ניסוי (בניגוד לרצונו) במטרה למצוא "מרפא" למוטציות. הוא נשאר ככה תקופה מסויימת ואז שוב חזר למראה הכחול שלו לאחר שמוטאנטית בשם אינפקציה, שהכוח שלה הוא להפוך אנשים למפלצות ע"י נשיקה, נישקה אותו.

spidey 82

New member
...ואחרי כמה שנים עבר מוטציה שנייה

וכיום הוא נראה כמו חתול. (אני אוהב את העיצוב של ג'ון קאסאדיי, אבל הוא עדיין נראה כמו חתול...)

El ad

New member
אני ממש לא אוהב את המראה החתולי שלו

אני מעדיף את המראה הגורילתי יותר (כמו שהוא נראה בסדרות המצויירות).

Evil Beast

New member
ספר לי משהו שאני לא יודע ../images/Emo10.gif.

מת? לא. כמו שעשו אותו לפני המוות? כן. הם עשו טעות כשהם הרגו את ביסט. אבל מצד שני, הנה מה שיקרה דלעתי: אפוקאליפס יבוא, ישחרר את סיניסטר, סיניסטר יחזיר לחיים את ביסט בתור דארק ביסט, ואז הם ינצחו אותו והוא יחזור להיות ביסט. קומיקס מקורי.

Artoo Detoo

New member
שמעתי שבעוד כמה סטורי ארקס ביסט

יחזור, כנראה בתור דארק ביסט

spidey 82

New member
אז זהו, שבריאן סינגר אמר בעבר שהוא

אוהב את הדמות, אבל הוא לא הספיק להשתמש בה בסרטים. לדעתי יחזירו את הדמות לפני שהריצה שלו תתחיל (מתי באמת הריצה שלו מתחילה סוף סוף? דוחים את זה כבר 3 שנים.) אגב, הנה הכריכה של אולט' אקס-מן #71. צייר בן אוליבר (גם מצייר את הסיפור שכתב רוברט קירקמן).

spidey 82

New member
הגרסה הנוכחית:

(אחרי מוטציה שנייה ועיצוב חדש של ג'ון קאסאדיי באסטונשינג 1)

spidey 82

New member
כן, בגלל זה הוא צבע לכחול.

במשפחה התקשו להבדיל ביניהם.

spidey 82

New member
אגב, הסיפור בו הופך לביסט הכחול

והמוכר (למעשה הוא היה אפור ואח"כ הפך לכחול, אבל הכוונה ברורה) מ-Amazing Adventures #11 יופיע בהדפסה מחודשת ב-Marvel Milestones: Beast & Kitty Pryde. (למי שתוהה, החלק של קיטי זה הדפסה מחודשת של סיפור הפיות שלה)

spidey 82

New member
לפי עלילת הסרט ה-3

ד"ר הנרי מקוי היה אחד מתלמידיהם הראשונים של אקסאווייר ומגנטו (כשהיו חברים ושותפים למטרה והקימו את ביה"ס למוטאנטים) יחד עם ג'ין גריי. מאז הוא התבגר וכעת הוא מכהן כיועץ הנשיאותי לענייני מוטאנטים. אירועי הסרט יביאו אותו לנקודת מפנה בה הוא יאלץ לחזור ל"פעילות מבצעית" ולבחור בין אקסאווייר למגנטו. לגבי הסברת השינוי בין הופעתו הקצרה מאוד בסרט ה-2 (ספק אם מישהו שם לב לכך מעבר למעריצי הקומיקס) למראהו הכחול והשעיר בסרט ה-3, נצטרך לחכות ולראות.

spidey 82

New member
זה לא מפריע לי.

השחקן שהופיע ב-2 לא מוכר. העדיפו מישהו מפורסם יותר מתחת לאיפור (או מאחורי הקול. לא חשבתי שגריימר יופיע בעצמו בסרט).

למעלה