שאלה בנוגע לביטא

שבלולה8

New member
שאלה בנוגע לביטא

היי בנות, ביצעתי בדיקת ביטא אתמול. אני לא יודעת איך זה הולך מבינת הימים אבל הרופא אמר לי לעשות בדיקת דם ב7.5 ( לא יודעת לפי מה סופרים את הימים) ההחזרה היתה ב27.4
התקבלו תוצאות" הביטא היתה 37 והפרוגסטרון 130. מה זה אומר? האם זה יכול להיות חיובי בגלל האובניטרל שנלקח לפני שבועיים ? ומה עושים עכשיו?? התקשרתי לרופא שלי שהיה אדיש למדיי אמר שפרוגסטרון קצת נמוך ולא נתן לי הכוונה להמשך- עד מתי תמיכה מתי לעשות בדיקות שוב וכדומה. האם משהי מכן יכולה לעזור לי? מה אני אמורה לעשות עכשיו?

spirt20

New member
אם הבטא 130 והפרוגסטרון 37

אז זה בגדר הסביר, רצוי שיהיה מעל 50.. יחד עם זאת הבדיקת דם לא ממש משקפת את הרמה שיש ברחם במיוחד שמדובר בנרות. את בהריון וזה חיובי ולגמרי לא מאוביטרל...
בהתייעצות עם הרופא את יכולה לקחת תמיכה

ענבל ח1

New member
היי יקרה

הרופא שלך נשמע מוזר מה ז״א לא נתן הנחיות??
שנית, משהו לא ברור. האם הפרוגסטרון 130?? כי אם כן אז הוא ממש לא נמוך. ביצעת בטא ביום ה10 להחזרה ולא ביום ה12, מדוע? יש לך מושג למה הנחה אותך כך? האם ייתכן שהחזירו לך בלסטוציסט (עובר בן 5 ימים)? הבטא נראית מעט נמוכה אבל הואיל שביצעת ביום ה10 ייתכן מאוד שהיא בסדר. אם התוצאות הפוכות והאסטרדיול 37 אז הוא אכן מעט נמוך ויש לשקול לתגבר תמיכה אבל זאת אחרי שתבצעי שוב בדיקת דם ביום ראשון בבוקר.
המון בהצלחה! אה כן ומהאוביטרל זה בטוח שלא אם חלפו שבועיים...

שבלולה8

New member
פעלתי בדיוק לפי הוראות הרופא

מהמכתב שחרור באסותא נרשם לי לעשות את הדיקה ב7.5 אז פעלתי לפי כך :) וכן- אילו התוצאות- לא התבצעה בדיקת אסארדיול כלל רק ביתא ופרוגסטרון..........והשאיבה שלי היתה ביום שישי והחוזר ביום שני כך שזה לא בלאוציסט........בגלל זה אני מצאתי עצמי מבולבלת.......

spirt20

New member
את בהריון

אם הפרוגסטרון 130 אז הוא גבוה מאוד מאוד יש לבדוק גם ביום ה12 הכפלה של הבטא.. מזל טוב

למעלה