שאלה בנאאאלית

951623

New member
שאלה בנאאאלית

אני לא מרגישה שאני נהנית כמו שאני יכולה להנות בזמן היחסים. אני ובעלי צעירים (25) ושנינו מעולם לא היינו עם אחרים. אנחנו ממש "ילדים טובים", ובמיוחד בעלי, שאני מרגישה שלא ממש לוקח יוזמה לפתח את מה שיש ביננו למשהו מסעיר יותר. אולי אני יכולה לעזור לו? אני בעצמי לא ממש יודעת מה עושה לי טוב. ניסיתי לשחק עם עצמי אבל אין לי ממש סבלנות לזה. כשאנחנו באקט אני מרגישה שאני רטובה מידי, כלומר אין ממש חיכוך ולכן אני לא ממש מרגישה משהו... הוא מנסה לגעת בי עם האצבעות, אבל זה לא ממש עובד, אני לא יודעת מה הוא בכלל אמור לנסות לעשות... כפי שאתן רואות אני ממש בורה, אבל נורא מתוסכלת. אני יודעת שהוא לא יסכים לאוראלי אצלי, כי זה מלחיץ אותו רק המחשבה... אנחנו כבר כמה שנים ביחד ושום דבר לא ממש משתנה, היו עליות לעתים, אבל התחושה היא שאני חייבת נקודת מבט חדשה. מקווה שהבנתן.

שגיתא

New member
לדעתי אין שאלה בנאלית ../images/Emo215.gif ../images/Emo54.gif

לדעתי כדי ליזום צריך שיתוף פעולה של שניכם זה יכול להתחיל בקטנה (איזה מלבוש לילי מפתה
עד לאיזה צעצוע לילדים בוגרים
) לא חסרה ספרות ובטוח גם באינטרנט על הדרכים/דברים לפלפול
היחסים הזוגיים למרות שאני בד"כ מאד ישירה, דווקא כאן אני חושבת שהרומנטיקה ואירוטיקה יפיקו אצלכם יותר מאשר בום טראח ישר לביצועים פיזיים ותנוחות שונות,
זה להכיר כל אחד את הצפונות של גופו והגוף של השני, וכמו כן גם את הגבולות שלהם בהתאם לתת זמן להפתח בלי לחץ ומרוץ מטורף, עיסוי בשמן ארומטי יכול להיות התחלה נחמדה ביותר
ואני לפחות שמחה שהגעתי לכך שאני והמדהים שלי לא מפחדים להעלות דברים
גם אם הם מפריעים, וגם אם הם נסיון חדש, אנחנו כמובן מצפים שהצד השני מייד יעמוד היכון, ודעי לך שלא תמיד הכל מוצלח או נעים כמו שציפינו וזה גם בסדר מקסימום תמיד אפשר לנסות או שוב, או לעזוב בהצלחה שגיתא
נ.ב. אני אמנם נמנעת בד"כ ממאבקי כוחות של אני ואתה אבל אם הוא לא יורד לך ואפילו לא ניסה, את לא חייבת לרדת לו, ושלא יקשקשו לי שזה לא אותו דבר גם אצלכם יש שם ריחות וטעמים של גוף דא
אבל אצל מי שאוהבים זה בד"כ יותר קל לבצע

951623

New member
הרעיון של עיסוי בשמן

נראה לי נורא נחמד... האם את יכולה להמליץ לי על שמן שכדאי להשיג לצורך העניין והיכן? (אני תל אביבית) ולגבי מאבקי הכוחות- אני לא רוצה לעשות מזה משהו שאני מכריחה אותו לעשות, אבל אני רואה איך הוא נהנה מזה ואני רוצה גם. האם יש איזו דרך להפוך את זה ליותר מפתה, פחות מפחיד? אולי איזה סבון אנטימי ריחני שאת ממליצה עליו? פשוט אני חסרת נסיון בטירוף. תודה.

שגיתא

New member
תשובה בשלושה חלקים ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

1) בקשר לסוג של השמן של רויאל קוסמטיקס body oil וניל אני מאד אוהבת להריח דברים, ולא אוהבת שהשמן נדבק ולי זה עבד, אבל יש מלא צריך לנסות ולהריח
2) עכשיו אני מאלה שסרבות לגלח את המפשעה ובעצם מאד נהנית משערי הטבעי
, ואי לכך ובהתאם לזאת אני דואגת לטיפוח האיזור א. לא לא משתמשת בסבון אינטימי לא משנה איזה כי לרוב החומר הפעיל שלהם פוגע בלחות הטבעית שמאד חשובה למפשעה כי החייץ הראשון לכל מיני מפגעים טבעיים, מה שאומר בעיקר אם אני יודעת שעומד להיות מפגש מיני (אני לא גרה עם המדהים שלי) אז אני משתמשת בשמפו
(רגיל) בשטיפה חיצונית בלבד מדי פעם ככה חפיף
(כזה שלחפיפה יומ יומית כדי שלא יהיה חזק מידי כסבון לאיזור רגיש, בכל מקלחת מעבירה שטיפה פנימית עם מים רגילים פושרים, אם אני מרגישה גירוד יש לי משחה שהרופא נשים שלי רשם לי עוזרת לרוב, ודבר אחרון במסרק של הכינים אני מעבירה סירוק כללי כל אלה מביאים לאיזור רך ונעים (ע"פ חוות דעת הגברית
וגם נעים לעצמי
) וכמובן שימוש קבוע בתחתוניות לא מבושמות אבל זה עניין של טעם וריח
אנשים סתם היסטרים בתכלס הריח של גוף אחרי מקלחת אין יותר סקסי מזה כמעט בעיני ויש ריח מיוחד של מין דוק כזה זה כמו זיעה אבל לא ממש, שהוא אפילו מגרה במקרים מסויימים, עכשיו אין לי נסיון של חיים בזוגיות, אבל באותו יום אני משתדלת לא לאכול דברים שמריחים דרך העור
(אצלי למשל אוכל מאד מתובל כמו נקניק חריף אבל זה סתם שריטה שלי) אני זכיתי לאחד שיורד בכיף אבל אני תמיד מזכירה לו שאם יש איזו בעייה (טעם ריח לא נעים שהוא לא חייב לשמחתי לא קרה ב - שנתיים ומשהו האחרונות) 3) אפשר אולי לנסות או בתחתונים אכילים
או פעם קנינו למסיבת רווקות תחתון לאישה עם ריצ' רץ' ופעמון והכי חשוב לנסות מתוך מכונות להנות ולא דוקא לחץ של לכבוש ואויש לא הולך מה שנקרא הרבה סבל
נות אשמח לנסות לעזור עוד, בהצלחה והנאה מרובה שגיתא

נשמע לי

שתקשורת בינכם היא הבסיס להתקדם בנושא הזה. ונשמע שכרגע, היא לא כל כך קיימת... מה אם פשוט תדברי איתו?

למעלה