שאלה במוסיקה.

shonshon5

New member
שאלה במוסיקה.

זוכרים, בזמן הסקדים של חורף 91´ היה כזה קטע שהשארנו את הרדיואים דלוקים וגל"צ שידרו כלום. קראו לזה "הגל השקט" או משהו בדומה לזה, והרעיון היה שמכיוון שהמכשיר כבר פתוח, אז במקרה שקורה מקרה, מיד נכנסים לשידור וכולם שומעים. גאוני משהו, לא? אז אני צריך את הפרטיטורה של השקט הזה. מה זה צריך - זקוק לזה יותר מהסלולרי של קלאודיה שיפר. פשוט, אלנבי נהיה בזמן האחרון ממש רועש עד בלתי נסבל וחשבתי לתומי שסטארט-אפ קטן שישדר שקט מוחלט במורד הרחוב, בואכה ככר המושבות, יכול להיות ממש לתפארת מדינת ישראל ובפרט ליזם ולמשקיע. שנאמר: "אל תשאל מה המדינה עושה בשבילך, אלא מה אתה יכול לעשות למען השקט". אבי, יועץ רה"מ הבא.

עטרה ב ט

New member
זה נמצא בסופר במדף של

תרבות הדיון ממש ליד האנדרסטייטמנט שעכשיו אגב במבצע חיסול.

ליטן א

New member
היה כזה קטע ב"זהו זה" (ז"ל..)

במערכון-מלחמת-המפרץ... "אני רוצה משהו שקט, רגוע" "נו, אם כל הילדים רועשים, והאישה מנדנדת, תשים הגל השקט, יהיה לך שקט בבית" אחחחח, היו ימים.. הבאבא-בובה, המערכונים עם אזעקות השווא, תחזית מזג האוויר.. אחחחח, נוסטלגיה.. מזל שהייתי מספיק מעורה בחיי הטלוויזיה כבר אז, בשביל לראות את הגאונות הטלוויזיונית הזאת..

shonshon5

New member
בונ´ה, ליטן, עזוב אותך מהבאבא בובה.

אני מחפש משקיעים לסטארט-אפ הזה. משקיעים שקטים ופסיביים - עדיפים.

Druyanizem

New member
תאמת...

יש בסיס פיזיקלי לזה אתה יודע.... אם תשדר את אותו רעש שיש ברחוב מרמקולים ענקיים בזויות נכונות..... הרעש יבטל את הרעש ויהייה לך שקט.

למעלה