שאלה בירוקרטית

טוב

New member
שאלה בירוקרטית

אני צריכה לפנות בעריית פתח-תקוה, לפקידת שומה בשם ויקי דורון.(מסיבות אלו ואחרות). הבעיה עם ויקי הנ"ל, שהיא היחידה המטפלת בנושא, ומשום מה כבר שבועיים היא לא עונה לטלפונים שלה (והרשו לי לשער שאם הייתי מנסה מלפני שבועיים, התגובה הייתה זהה). גם להודעות שהשארתי במזכירתה האלקטרונית היא לא מגיבה. יש למישהו לעזאזל רעיון מה עלי לעשות? האם עלי לבזבז ימי ולילותי בטלפונים עקרים לעיריה?!? אני מקווה שלמישהו מבאי הפורום יהיה פיתרון....

Brendan

New member
בהחלט....

פני בכתב לנציב פניות הציבור מר לוי פומרנץ וטענע בפניו כי אותה ויקי היא בלתי ניתנת להשגה וכי את זקוקה לשירות שלה. אל הנציב ניתן לפנות: בדואר: ת.ד. 1 פ"ת 49100 מענה קולי: 03-9052850 (הם מחזירים תשובה) פקס: 03- 9052844 -------------------------------------------------------- בנוסף לכך, פני למוקד העירוני 106 על-מנת לקבל את מספר הטלפון של משרד השומה. התקשרי למשרד ותידרשי לדעת למה לא ניתן להשיג את הגב´. במצב הכי גרוע, כתבי מכתב לאותה מחלקה עם הדרישות שלך. על-פי חוק, הגורם העירוני מחוייב לענות למכתב זה תוך פרק זמן סביר (30-60 יום) בהצלחה

טוב

New member
תודה על עזרתך. ובקשר לכן, בנוגע

להצעה לפנות למוקד לקבל את הטלפון של משרד השומה- ובכן היא משרד השומה, ויש לי את הטלפון שלה. אבל שאר הצעותיך ינוסו. תודה.

למעלה