שאלה ביקורתית :

nizanm

New member
שאלה ביקורתית :

מה מוזר לכם ברשימה הבאה? רמז: מדובר בגוף פעיל. הנה: חברי הנשיאות: השופט חיים כהן אלוף במיל אברהם אדן פרופ חליל אבו דאלו מר לובה אליאב מר שלמה ארצי דר מרטין וייל השופטת שלומית ולנשטיין פרופ ברכיהו ליפשיץ פרופ משה מני עו"ד משה ניסים פרופ מיכאל סלע מר מוריס קאהן מר טדי קולק פרופ שלמה גיורא שוהם פרופ גבריאלה שליו מר עוזי צוקר

גל ים..

New member
בעיניי המוזר הוא שלמה ארצי../images/Emo3.gif

מה לו ולכל הרשימה הזאת?? חוץ מזה אתה יכול לגלות לי בסוד את התשובה,אני מבטיחה לא לגלות עד שכולם ידעו.. בוקר טוף נשמה טובה..

onlytrue

New member
רוב האנשים שייכים למחנה השמאל

אבל זה לא מוזר

תשובה

מתוך אתר התנועה: "נשיאות גוף ייצוגי המורכב מאישים בולטים הנותנים את חסותם המוסרית לפעילות התנועה." אגב השופט חיים כהן ז"ל הוא מייסד הנשיאות וברור שאינו חבר נשיאות. מוזר שאת מדברים שוב על שמאל או ימין . אני חוזר שהתנועה היא א- פוליטית . אם תבדקו טוב תראו שבין החברים בנשיאות גם שר מהימין לשעבר... גל- לגבי ארצי הוא התבקש ונענה ברצון לכהן בגוף ייצוגי שכזה. שבת שלום שוקי

nizanm

New member
מיהם ה"נותנים חסותם המוסרית

לפעילות התנועה" ? אנשים חיים יכולים לתת חסות מוסרית. טדי קולק (ואח') נותן חסות מוסרית לפעילות התנועה? איך בדיוק הוא עושה את זה? מתוך הקבר? בטח גל ים יודעת יותר טוב. כי זאת שאלה מיסטית. ואם חיים כהן ייסד את הנשיאות, והוא כבר לא בין החיים, ניתן לציין בראש רשימת הנשיאות כותרת נפרדת כמו למשל "מייסד הנשיאות שופט בית המשפט העליון חיים כהן ז"ל". זה יכבד קודם כל את הנהגת התנועה ויעניק מקום כבוד וראוי לנפטר. בקיצור, זה נשיאות דה לה שמטה. אין לה כל השפעה, מילה או יכולת הכוונה. חברי הנהלת התנועה מאדירים את עצמם תוך בילוף ההמונים על ידי כל מיני דברים ובכללם רשימה פיקטיבית של נכבדים שחלקם מתו והיתר שכחו שהם "נשיאות".

ניצן

טול קורה מעל עינייך. טדי קולק חי וקיים ושיזכה ל120 שנה!!!! אנא התנצלותך!!!!! וכיצד אתה מכנה אנשים כאלוף אברהם אדן פרופסור גבריאלה שלו א לובה אליאב ואחרים כ"שמטה".. תתבייש !!!!!!!!! מוטב שלא היית כותב .. בושה!!! לגבי השופט כהן כתוב בפרוש יו"ר מייסד.. כמה קל להקליד...

זה מה שיש לך לומר כאן בנושא התנטעה

שקולק שהאיצטדיון כבר על שמו,ובחייו כמו סטאלין עוד חי ? במה הוא תרם לאיכות השלטון ? במה זה פותר את בעיית החבירה של שרגא לראשי השחיתות בארץ ?

meggie

New member
קצת "לא נעים"

אבל רק בגלל שטדי קולק לא היה ה"כוס תה" של ביבי זה קצת חצוף ויומרני מדי לזלזל בו

nizanm

New member
איש לא מזלזל בטדי.

לקחו אנשים בעלי שם, חילקו להם כיבודים(חברות בנשיאות. ועוד של התנועה למען איכות השלטון). וזה נועד לזרות חול בעיני ההמונים. אנחנו - לפחות אני לא בתול ולא אוכל מוצר כזה. לא אוכל גם אלוף ולא רב אלוף ולא מצביא. אני מצפה שהתנועה תצהיר בתקשורת שהיא מחרימה מנהיגי מדינה שרבב דבק בהם. כי הרבה מאוד מהם סורחים. וכמה מהם כבר מורשעים? אז להכריז שמחרימים. נקודה. וחוצמזה : מה שלומך?

meggie

New member
אז להכריז שמחרימים ../images/Emo45.gif

בעצם זו המטרה שלשמה נוסדה התנועה לא ? התנועה לאיכות השלטון
זה כמו שורת דומינו ... נדמה שהכל נגוע ורקוב במדינה
שלומי
כמו המדינה > פעם טוב ופעם רע ופעם טוב טוב אז למה לא טוב ... ושלומך
(רק טיזהר עם ההצהרות הללו שאינך בתול ...ה-
נשפך לי

nizanm

New member
הכרזה באה מהנהגת התנועה

או התנועות. אלא שבין התנועות יש אולי יריבות. לא מזיק. זה עשוי לשמש כבקרה הדדית. אולי. הטענות המועלות כנגד התנועה כאן קשות מנשוא. אם אומרים שחברי הנהגת האומה איבדו את הבושה, הרי שהדבר משתקף גם כאן בקרב חברי התנועה. נאמרים כאן דברים כה קשים ונטענות טענות כה בוטות, והתנועה ממשיכה לנוע לה כאילו היא מעין רפסודה בלי מנוע והגה על פני מים שוצפים. בגדר של "אין לנו מה להגיד" . ולמה שיגידו? טוב לחברים. ולגבי הבתולין שמצאו חן בעינייך : טוב שרק הכוס ולא כל השולחן התהפך. בוקר טוב לעבודה.

nizanm

New member
מגי. את מוכנה להיןת מנהיגת התנועה

לטוהר המידות במערכות המינהל והשלטון בישראל? נראה שהתנועות הוולונטריות הקיימות הפכו את העמותות לפרות המניבות חלב לחברים הקרובים מועטים. ראינו כדברים האלה.

meggie

New member
טאגיד לי , אתה השתגעת ../images/Emo35.gif

להנהיג תנועה
זה מרשם בדוק להשחית את מידותיי ...
היום נפלא
הים רגוע
האופק בהיר השמיים כחולים אז למה חרא באויר

nizanm

New member
../images/Emo8.gifתנהיגי אותי?

די ! ייבשת ת'ים ! ותשאירי קצת ים לגל. שהכל יהיה לך נהדר: הים, היום, האופק, השמים והאויר צלול.

nizanm

New member
שוקי.

אין ספק שעבודת הדוברות מבעבעת היטב מבין תגובתך. לא אתבייש לכנות אף את גדולי האומה בבוטות שבמילים, אם השפעתם על העם - שלילית, כפי שהדברים מתרחשים תחת עיניהם הפקוחות של קוראי שורות אלו. מערכות המינהל והשלטון בישראל קורסות תחת זוהמת המידות של גדולי האומה - מנהיגיה - ואתה דורש ללשון נקיה. עם ישראל צריך להיות מובל למחאה ולהתנגדות פעילה כנגד מנהיגי המערכות הציבוריות - הן במינהל ובעיקר בשלטון - שהשחיתויות מהוות להם מטרה אישית ראשית. ומי שצריך להוביל - הם אלה שמניפים את דגל טוהר המידות. תכריזו על החרמה והתנערו ממנהיגים שהרבב דבק בהם! קראו לנו לאסיפות מחאה בכיכרות !!!

nizanm

New member
המשך קצרצר

הכינו תכנית מלחמה בשחיתויות השלטוניות, כולל שילוב ההמונים בהפגנות בכיכרות, תאום עם ארגונים וולונטריים דומים, שימוש בתקשורת ההמונים לפרסם גילויי דעת על מנהיגי האומה, וכולל הכרזה פומבית על החרמת מנהיגי אומה שהרבב דבק בהם. שבוע טוב.

למעלה