שאלה ביחסי גברים

עמיתי271

New member
שאלה ביחסי גברים

שלום, אני בחור גיי ונדלקתי בבחור סטרייט.. זה התחיל מקטע שעבדתי עליו שאני בחורה, ואפילו "מצאתי חן בעיניו" זה התחיל מסקרנות שלי וחשבתי שבזה זה הסתיים. ככל שעבר הזמן, התעמק הקשר ברשת החברתית ודברנו על החיים ועל הכל. בשלב מאוחר יותר, המצפון שלי לא הניח לי והתוודיתי שאני לא מי שהוא חושב שאני.. אני לא בחורה. אני גבר שפשוט נסחף. למרבה ההפתעה, הוא קיבל זאת בהבנה גמורה! ביקשתי ממנו רשות להתקשר אליו ולדבר איתו בטלפון והוא הסכים. דברנו וקישקשנו והתנצלתי 1000 פעמים הוא היה כזה סלחן ומקסים.
הצעתי לו שנפגש, הוא הסכים, אך עד לכתיבת שורות אלו, טרם נפגשנו. אני כל כך רוצה להפגש איתו, ככה אני ארגיש הרבה יותר טוב עם עצמי ואני אסגור מעגל שנפתח קצת עקום ומעוות. בכל פעם שאני מנסה ליצור איתו קשר על מנת להפגש, יש לי תחושה שהוא מתחמק מהעניין של להפגש איתי. אני לא רוצה להציק לו אבל ממש חשוב לי להפגש איתו לנעול זאת יפה. אני שואל אותו כל פעם מחדש האם העובדה שהוא לא נפגש איתי צריכה להשפיע עליי אישית, והוא כתשובה עונה לי שזה ממש לא אישית והוא נמצא בתקופה לא קלה (מה שנכון.. אני יודע) ושהוא אפילו לא יוצא עם חברים שלו. הוא מבקש ממני להשתחרר מהסרט ולהבין שזה לא בגללי. הוא גם מוסיף ואומר שהעניין שהיה, מאחורינו ושהוא שמח שהתברר לו שאני בנאדם טוב. אבל עדיין, אני מת להפגש עם הבנאדם.. האם להמשיך לאותת לו או להניח לו??? תודה!

שאלה מעולה! הגעת למקום הנכון

תראה, אני חושבת שקודם כל אתה חייב להיות אמיתי עם עצמך-למה כ"כ בוער לך לפגוש אותו? זה באמת רק בשביל לסגור פינות? או שמא ייתכן ואתה מטפח תקוות שתהיה ביניכם אינטרקציה מינית או רומנטית?
לפי מה שאתה מספר נשמע שהבחור לא עושה מזה ביג דיל אבל גם ככל הנראה לא מעוניין להיפגש איתך, ולכן כנראה לא רוצה שיהיה ביניכם קטע. אולי גם הוא חושב שמה שאתה מחפש זה לא רק לסגור פינות אלא משהו מעבר, דווקא בגלל ההתעקשות הזו שלך.

לפי דעתי-היה, נגמר, תישארו מיודדים וזהו. אל תלחץ עליו יותר כי הוא בפירוש אמר לך לשחרר. פשוט שים את זה מאחוריך ותפסיק להיות כפייתי, לא בשבילו אלא בשבילך, שלא תיפגע.

עמיתי271

New member
תודהההה...

תודה על תגובתך!! אבל, באמת ובתמים אני לא מעוניין בשום קשר רומנטי איתו, רק באמת לסגור זאת יפה. לשבת על כוס קפה ולחפור על החיים (הוא אמר לי שהוא אוהב לחפור על החיים, שהוא פילוסוף לא קטן ושהוא אוהב להכיר אנשים חדשים).. אני באמת לא רוצה, לא רומנטיקה (אני בזוגיות)., לא סקס איתו ולא כלום. רק להפגש איתו ולסגור זאת יפה.
אז?

אוקיי עמיתי

אבל הוא אמר שהוא לא מעוניין. מה אפשר לעשות אם הוא לא מעוניין?
כמה פעמים ביקשת ממנו להיפגש? ועוד שאלה-אתם מדברים בטלפון לפעמים, ואם כן כמה פעמי בשבוע בערך? מי יוזם את השיחות? על מה אתם מדברים כשיוצא לכם לשוחח.

עמיתי271

New member
אבל..

מתי בדיוק אמרתי שהוא אמר שהוא לא מעוניין להפגש? לא אמרתי את זה.. אני אמרתי שבהתחלה הוא אמר לי שהוא שמח תמיד להכיר אנשים חדשים.
דברנו בטלפון פעם אחת, שיחה של חצי שעה ודברנו על החיים, על האקסית שלו שהוא עדיין יקר לה, על התוכניות שלו, על משפחתו, עליי.. על הכל! אני מודה שאני הוא זה שיוזם את השיחות.
מעבר לזה, התקשקשנו בווצאפ..

אמרת שהוא אמר לך

שהוא עסוק ואין לו זמן.
אתה יכול לנסות לבקש ממנו שכשיתפנה מעיסוקיו הרבים תשבו על כוס קפה, אפילו אתה תזמין אותו לקפה. תראה מה הוא יגיד לך.

עמיתי271

New member
את מתבלבלת

התבלבלת אחותי.... לא אמרתי את זה או שלא הסברתי נכון
מטריף אותי להתכתב.. הלוואי ויכולתי לדבר איתך בפון..

עמיתי271

New member
היי4175

התבלבלת אחותי.... לא אמרתי את זה או שלא הסברתי נכון
מטריף אותי להתכתב.. הלוואי ויכולתי לדבר איתך בפון

יש פה אחד בניק "ילד רע ומר"

תשלח לו מסר, הוא יסביר לך מה לעשות יש לו הרבה ניסיון עם מקרים כאלה. אם הוא לא עונה אל תוותר תמשיך לשלוח ולשלוח לא להתייאש.

wish2

New member
אם היית יודעת כמה זמן לקח לסימור

להכניס אותו למיטה.

מר בחור

אתה כתבת את השורות האלה או שלא כתבת? :

בכל פעם שאני מנסה ליצור איתו קשר על מנת להפגש, יש לי תחושה שהוא מתחמק מהעניין של להפגש איתי. אני לא רוצה להציק לו אבל ממש חשוב לי להפגש איתו לנעול זאת יפה. אני שואל אותו כל פעם מחדש האם העובדה שהוא לא נפגש איתי צריכה להשפיע עליי אישית, והוא כתשובה עונה לי שזה ממש לא אישית והוא נמצא בתקופה לא קלה (מה שנכון.. אני יודע) ושהוא אפילו לא יוצא עם חברים שלו. הוא מבקש ממני להשתחרר מהסרט ולהבין שזה לא בגללי. הוא גם מוסיף ואומר שהעניין שהיה, מאחורינו ושהוא שמח שהתברר לו שאני בנאדם טוב. אבל עדיין, אני מת להפגש עם הבנאדם.. האם להמשיך לאותת לו או להניח לו??? תודה!
----------------------------------

אני רואה שאני צריכה להחליף לטון אחר כי זה לא עובד עם הטון הנחמד שלי. אז תעזוב אותו!! תעזוב את הבחור!!! זה כבר גובל בסטוקריות!! אתה גם שיקרת לו שאתה בחורה, והוא סלח לך ולא הגיש נגדרך תלונה במשטרה על התחזות, ועכשיו אתה גם מציק לו בבקשות להיפגש איתו למרות שהוא רומז שהוא לא מעוניין!
אתה יודע שיש לך מזל שנפלת על בחור נחמד? עכשיו רד ממנו, ותפסיק להתחזות לנשים כדי לפתות סטרייטים!!! ובא לציון גואל.

עמיתי271

New member
נסחפת22

אז יכולה להמשיך להיות נחמדה.. אחרי הכל אנשים שפונים אלייך במטרה שתייעצי להם ממש לא רוצים שתחליפי טונים..
בכל אופן.. הייתה אי הבנה... אני לא סטוקר ולא מאומה.. רק הצעתי לו שנפגש והוא אמר שבשמחה.. אבל זה לא קורה.. ואני מאד רוצה.. בסהכ שאלתי אם להמשיך לאותת לו או לעזוב.. הרי הוא אמר שהוא רוצה.. אבל אני לא רוצה ללחוץ.. סה טו!

אז תעזוב אותו

הוא הסביר לך יפה שאין לו זמן ושתשחרר אז תעזוב.
כי אני מסבירה לך איך זה נראה מהצד השני אם אתה תמשיך ללחוץ עליו- הוא פשוט יחשוב שאתה רוצה ממנו משהו רומנטי, וזה עוד אחרי שהתחזית לבחורה. זה פשוט לא נראה טוב, וזה ישיג את האפקט ההפוך ממה שאתה רוצה-הוא עוד יותר יסתגר וייסוג ויחשוד.

תשחרר ממנו אל תלחוץ לגבי הפגישה.

בשמחה

ותפסיק להתחזות לנשים, אתה יכול ליפול על בחורים הרבה פחות נחמדים בלשון המעטה.
יש הרבה גייז חמודים שמעוניינים להכיר, לא חייב דווקא סטרייטים.

wish2

New member
הוא נשמע לי אחלה בחור

והוא מנומס איתך.
אני חושבת שהרבה אחרים היו גורמים לך להרגיש רע מאוד.
שחרר אותו.
למה חשוב לך להפגש?

עמיתי271

New member
חשוב

זה חשוב לי כי אני מרגיש שביקום צריך לסגור פינות כמו שצריך.. זה אנרגטי כזה..3

wish2

New member
או קיי.אני מבינה מה אתה אומר.

יש גם לי קטע כזה.
לסגור פינות גם במחיר של התאכזרות לעצמך.
אז פשוט תגיד לו את זה.
תגיד מהלב שלך שאתה מבקש לפגוש אותו למרות הכל.
רק לשבת לקפה.
תדבר איתו ותשכנע אותו שאתה סהכ בן אדם נורמלי.
שנשאבת אליו.
נשאבת למשהו.
אתה טעית ואתה יודע שזה לא היה מעשה נכון.
אל תציק לו.
פשוט תכתוב מהלב את מה שאני אומרת לך.

עמיתי271

New member
היי wish

זה בדיוק מה שאמרתי לו.. שנסחפתי ושנשאבתי ושעשיתי טעות ושאני מבקש סליחה. הוא ככ הבין והיה מתחשב ומקסים. באמת.. הוא אמר שזה מאחורינו ואפילו דיבר על החיים שלו בלי שום קשר לעניין שקרה בינינו.. הוא פשוט שכח מזה. דווקא בגלל שהוא כזה מקסים ואיש טוב - זה מה שגורם לי להפגש איתו. הוא בחור מעניין מאד.. אני גם חייב לציין, שהוא שואל אותי עצות וטיפים לגבי כל מיני עיסוקי החיים אבל הוא בתקופה לא משהו. אז יש תחושה שהוא מתנצל שהוא לא יכול להפגש. הוא אף טרח להבהיר לי שגם עם חברים שלו הוא לא נפגש. הוא פשוט מסתגר בבית. אני חושב שאשתחרר מזה כמה ימים ואצור איתו קשר עוד שבוע בערך.. מה דעתך? ובכלל מה דעתך? תודה!

למעלה