שאלה ביזארית.. מי כאן מירושלים ויש לו גם רכב?
Purple Mushroom Member 10/8/07 #2 למה ומדוע את שואלת ? אני בדיוק ההפך מהשאלה . אני מתל אביב , ואין לי רכב (העייפות , עייפות)
ח חתולת דבש New member 10/8/07 #3 גם אני מת"א יש לי חברה מפה ואנחנו רוצות לעשות מפגשון אז חשבתי שיהיה נחמד עם יהיה מישהו מירושלים שיוכל להצטרף ולקחת אותה על הדרך
גם אני מת"א יש לי חברה מפה ואנחנו רוצות לעשות מפגשון אז חשבתי שיהיה נחמד עם יהיה מישהו מירושלים שיוכל להצטרף ולקחת אותה על הדרך
Purple Mushroom Member 10/8/07 #4 נחמד אולי יהיה . בינתיים , אם לא יהיה. הנה טיפ (אולי לא להיום , אלא באופן כללי). קו 480 של אגד , מתל אביב לירושלים וחזרה. פשוט גרתי בירושלים למשך שנה כמעט , בתקופה שנפתח הפורום הזה(2002).וביקרתי אצל אמא שלי בתל אביב כל סופשבוע. בהצלחה .
נחמד אולי יהיה . בינתיים , אם לא יהיה. הנה טיפ (אולי לא להיום , אלא באופן כללי). קו 480 של אגד , מתל אביב לירושלים וחזרה. פשוט גרתי בירושלים למשך שנה כמעט , בתקופה שנפתח הפורום הזה(2002).וביקרתי אצל אמא שלי בתל אביב כל סופשבוע. בהצלחה .
ל לא צריכה New member 10/8/07 #5 אני רק בלי הרכב יכול להיות שאסע שבוע הבא למרכז עם רכב, אהיה בקשר אם כן..