שאלה בחוזים

אחתתתתת

New member
שאלה בחוזים

רשמתי את ביתי לסוכנות דוגמנות שילמתי מראש והם קבעו איתי ליום למחרת לצילומים בשעה שש (יצויין כי החוק מתיר לעבוד עם ילדים עד שעה שמונה) באתי לשם ומתברר שאני צריכה לחכות הגיע שעה שמונה ועדיין היינו צריכים לחכות כשעה..הילדה כבר התחילה לאבד סבלנות כי זה שעה שהיא צריכה לישון ..אז ראיתי שזה לא מתאים לי.. עכשיו אני רוצה לבטל את החוזה אבל בחוזה רשום ואני מצטטת "במידה ויבקש המזמין לבטל הזמנה זו לאחר שנקבע מועד צילום יחוייב המזמין ב 50 אחוז מסכום ההזמנה הזו וזאת כפיצוי מוסכם ומוערך מראש ומבלי שיהיהי צורך בהוכחת הנזק כלשהי" אני שואלת האם אני זכאית לקבל את כל הכסף חזרה בגלל שגם הם לא עמדו בזמן או בגלל שלא עברו או שבכלל עדיין מותר לי לחזור בעצמי בזמן כל כך קצר בזמן שלא קבלתי תמורה לכסף שנתתי.תודה לכם מראש

למעט מקרים מיוחדים

שהמקרה הזה אינו נמנה עליהם, אין אפשרות לבטל הסכם גם אם נחתם רגע קודם לכן. הרעיון הוא שחוזה הוא הסכם מחייב ואת מה שכתוב בו יש לקרוא לפני שחותמים עליו (ואם לא מסכימים למשהו לא חותמים). מציעה לך לנסות ולנהל אתם מו"מ במטרה שיחזירו לך את רוב הכסף ששילמת.

אחתתתתת

New member
יש המשך

דברתי איתם ועכשיו הם אומרים לי שלא מגיע לי כלום בגלל שכתוב בחוזה אני מצטטת "במידה ויבקש המזמין לבטל הזמנה זו במועד הצילומים אז יחוייב המזמין במלוא סכום ההזמנה וזאת כפיצוי מוסכם ומוערך מראש ומבלי שיהיה צורך בהוכחת נזק כלשהי אני לא מבינה מה זה לפני שנקבע מועד צילום ומה זה במועד צילומים..סך הכל באתי שלמתי באנו למחרת כי אמרו לנו לבוא להצטלם ואז ראיתי שזה לא מתאים לי..לכן מגיע לי להפסיד את הכל????

למעלה