שאלה: בחודש שעבר לקחתי איקקלומין

פינקי, הי שוב ../images/Emo5.gif

סליחה שאני משגעת אותך, אבל נראה לי שאנחנו באותה הסירה, אז שוב מקפיצה, כדי לשמוע מה זה ההזרעה עם הזריקות גונל F, כמה צריך לקחת? זה מעקב כמעט יומיומי כמו IVF? ההזרעה נעשית באותה שיטה? אודה על הסבר קצר לצערי, גם אני יודעת מה זה איקסי, נקווה שלא נגיע לשם.

פינקי33

New member
טוב, יש פה בטח בנות שמבינות הרבה

יותר ממני, אני אשתדל לא לעשות פדיחות לעצמי. השריקות, הבנתי שזה משהו כמו 9 זריקות, אני לא זוכרת בדיוק כמה הרופא אמר אתמול, כל יום, מיום מסויים למחזור, לא זוכרת. יש פה בנות שכבר מזריקות אז תוכלי לשאול אותן כי אני לא מתמצאת. בכל מקרה אני בונה על הבעלול שיזריק לי. (מסכן, כל כך לא נעים לו עם זה שאצלי הכל בסדר ואצלו לא ואני זו שסובלת שהוא מוכן לעשות הכל...), המעקב הוא רק מעקב זקיקים בזמן המשוער של הביוץ ובדיקת דם נידמה לי שלבדוק את רמת הפרוגסטורון-אם היה ביוץ או לא. ההזרעה נעשית בדיוק באותה שיטה של הזרעה עם איקקלומין, זה לא משנה, משביחים את הזרע ומחדירים אותו עם מזרח וצינורית לרחם (לא כואב ולא כלום). זהו. לשאלות אני פה, מקווה שעניתי נכון...אם טעיתי אנא תקנו אותי.

תודה פינקי - אולי בכל זאת נקנה..

את הספר מא' עד ת'. מבחינת הבעלולים, הוא דווקא אומר שהוא פוחד להגיע למצב כזה של להזריק לי, הוא ראה כמה סבלתי בצילום רחם וכמה האכזבות קשות לי, שהוא אמר שלהזריק לי, זה יהיה ממש מגעיל מצידו. בכל אופן, עובדת עליו בנושא הזה. הוא קצת פוחד מזריקות וכאלה. כזה גדול (במימדים) ופחדן....אבל חמוד לאללה. כמו שציינתי, גרה בחו"ל, וכאן בגלל שאין בעיה אצלי, הרופא בכל זאת אופטימי, למרות שהזרע חלש, ותנועתיות חלשה. יש לי עוד שאלה לגבי הביוץ? היום עשיתי בדיקת דם לבדיקת הביוץ, אני כבר 11 יום (כולל) מיום המחזור, וכנראה עושים הזרעה או שישי או שבת. בכל אופן, ההזרעה הראשונה היתה בלי בדיקת ביוץ? פשוט הגענו לפגישה ראשונה עם הרופא והוא ישר ראה גודל טוב של ביצית ואמר הולכים על זה. וכבר הייתי בזמן הנכון, לכן זריקה והזרעה. ללא מעקב ביוץ. אולי זו שאלה דבילית, אבל אחרי הבדיקה דם הזו, שאני עשיתי היום, נדע בדיוק מתי אני מבייצת פחות או יותר? אם יצא לי ארוך, מצטערת. תודה על ההענות

פינקי33

New member
וואו, לא יודעת... אני מפנה למבינות

יותר כאן, אני עשיתי רק פעם אחת בדיקת דם לבדוק אם היה ביוץ ולא זוכרת מה הערכים. באופן כללי כבר חצי שנה שמדי חודש אני הולכת למעקב זקיקים (US) מהיום ה-11 למחזור במשך שלושה ימים עד שנראה שיש ביוץ/היה ביוץ/יהיה ביוץ. באופן כללי אני מרגישה לגמרי את הביוץ (את ה-3 ימים פחות או יותר...), את כל הסימנים, יש לי כאבי ראש, התכווצויות ומיחושים בבטן, נפיחות בבטן, הפרשות והרבה עצבים...כך שאף פעם לא עשיתי בדיקת ביוץ או בדיקת ביוץ ביתית.

פינקי33

New member
בקשר לספר-אני חושבת שזה עוד

מוקדם מדי בשבילי וםוחדת להכנס ללחץ... זה כמו שקניתי לפני 10 חודשים (כשהתחלנו לנשות) את הספר הריון ולידה והייתי באטרף ואחרי שזה לא קרה התבאסתי נורא. אני חוששת לקנות גם את זה כדי שזה ישפיע עליי מדי... אם חו"ח נצטרך הפריה אז אקנה...

צודקת ../images/Emo140.gif

מי צריך את כל המונחים הרפואיים האלה, ואת כל ההשערות. בכל אופן תודה על התשובות המפורטות. הייתי לחצי שעה בפורום משמאל, זה של הורים לאחר טיפולים ולהגיד לך את האמת, אני כותבת לך שורות אלה עם דמעות. כל כך קינאתי והיה שם גם תמונה של תינוק כזה חמוד....והם מדברות על בגדי הריון ואני בוכה, וגם חולה בשפעת, אז לדעת שיש עוד מישהו שם שעובר את אותו הדבר, לא עושה את זה יותר קל, לא צרת רבים חצי נחמה, אבל עוזרת באמת. תודה.... ובהצלחה מחזיקה לך אצבעות......

למעלה