שאלה: בחודש שעבר לקחתי איקקלומין

פינקי33

New member
שאלה: בחודש שעבר לקחתי איקקלומין

ועברתי הזרעה שלא הצליחה, כמו כן עברתי צילום רחם באותו חודש. החודש, בלי כלום, לפני פגישה במכון הפריון ברמת מרפא, הרגש/תי את הביוץ בזמן כמו שצריך ואת כל מאפייניו. הסיוץ היה לפני כשבוע. אתמול, שבוע לפני שהמכשפה אמורה להגיע תקפו אותי כאבים היסטריים כמו שבחיים לא היו לי בבטן התחתונה, התכווצויות נוראיות, דקירות היסטריות, הייתי אצל חברה ולא הייתי מסוגלת לשבת יותר. נסעתי הביתה וממש עצרתי מדי פעם בצד הדרך כי לא הייתי מסוגלת לנהוג. היום הכאבים פחתו אבל עדיין קיימים ברקע. למישהי יש מושג מה זה יכול להיות????

פינקי33

New member
מקפיצה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אנא, אולי מישהי יודעת/עברה משהו דומה???

einav8

New member
הי פניקי

מה שלומך? חוץ מההתכווצויות. האמת זה יכול ליהיות כל כך הרבה דברים... יכול להיות שזה מבשר טובות.... הלוואי הלוואי
|
|
בכל מקרה אני מציעה לך שאם הכאבים יחזרו תלכי לרופא שיעשה אולטראסאונד. בינתיים אני מחזיקה לך אצבעות חזק!!! החודש הוא חודש הניסים..

פינקי33

New member
היי עינב, תודה, זה באמת יכול להיות

כל כך הרבה דברים, כמובן שאני מחפשת את החיוביים, אשליות.... סתם חשבתי אולי.... והרי אני אמורה לקבל בשבוע הבא, חנוכה, אז אני מחזיקה לעצמי אצבעות בשביל נס שיבוא...

אפרסקה

New member
היו פה הרבה ניסים לאחרונה ../images/Emo138.gif

נכון, זה יכול להיות כל דבר... אבל עם כל כך הרבה ניסים פה בזמן האחרון אני מקווה שגם תורך הגיע!
באופן אישי זו נשמעת לי כמו התחלה מעולה להודעת בטא...

פינקי33

New member
איזו חמודה, הלוואי, העניין הוא שאני

לא במעקב החודש ואין לי מושג לגבי בטא/זקיקים/כל דבר אחר אז נחכה ונקווה...בעלי אמר שהחודש מגיע לנו... אולי מישהו למעלה שומע אותו...

הי פינקי - שאלות

אני עוברת עכשיו הזרעה שלישית, בביוץ טבעי....כולן למעשה היו בביוץ טבעי.לבעלי בעיית זרע איכות וכמות. מה השלב הבא בהזרעות, איקקלומין זה זריקות או כדורים? אודה לך אם תספרי לי מה הפרצדורה כי עדיין לא שאלתי את הרופא?

פינקי33

New member
גם אצלנו בעיית זרע, איקקלומין זה

כדורים שאסור לקחת יותר מדי כי זה פוגם בעובי הרירית, הרופא שלי (רופא קופ"ח) אמר שהשלב הבא זה זריקות - גונל F ודומיהן, אבל אני עוד לא יודעת. קבעתי תור לתחילת ינואר (כל כך הרבה זמן עד שיש אפשרות לקבוע תור...) לרמת מרפא למכון הפריון אבל חוץ מזה היום ממש, בערב, יש לי תור לרופא פרטי כדי לשמוע מה הוא אומר, ד"ר שולמן. אני מתה מסקרנות לדעת מה הוא יגיד...

פינקי33

New member
נ.ב. למה את לא מקבלת איקקלומין?

אם יש בעיית זרע צריך לתקוף מכל החזיתות.

לפינקי

תודה על התגובה. האמת אני לא יודעת למה אנחנו לא מקבלים איקקלומין, אנחנו נמצאים בחו"ל. הרופא רצה להתחיל הזרעות בביוץ טבעי, עכשיו בשלישית עם כדורים. מה הפרצדורה עם הזריקות - זה אותו אפקט כמו כדורים, שיטת ההזרעה היא אחרת? לגמרי בערפל בקטע הזה....יש לך איזה אתר או ספר טוב שאוכל לקנות כדי להתעדכן...ובהצלחה עם הרופא

פינקי33

New member
היום אני הולכת לראשונה לרופא פרטי

תאחלו לי בהצלחה, שיגיד שעם הנתונים שלנו צ'יק צ'אק אנחנו נכנסים להריון, (למרות מגבלות הזרע...). הלוואי אמן... אספר מחר מה אמר.

rozi3

New member
בהצלחה מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif

ומאחלת לך שתעברי מהר לפורום השכן (הריון)

אנחנו איתך

אני מקווה שתחזרי מהרופא עם תשובות חיוביות ומאחלת לך שב"ה תכנסי להריון ושהכל יעבור בשלום...

פינקי33

New member
טוב, אז היינו אתמול אצל ד"ר שולמן

שבדק אותי (US) וגם את בעלי (אשכים), עיין בכל הבדיקות שעשינו עד היום, והמליץ כמו רופא מכבי שלי המקסים על זריקות גונל F + הזרעה (אני אחרי הזרעה אחת +3 מחזורי איקקלומין). אחרי שהבנתי שאין יותר מדי ערך מוסף אצל רופא פרטי נראה לי שאעבור את זה דרך רמת מרפא (גם הוא די המליץ על זה). הוא אמר שהסיכויים שלנו להריון טבעי וספונטני הוא 10% ... מעט... ועם זריקות+הזרעה יעלו ל-20% ומעלה. הוא עשה לי אולטרסאונד ובזמן שעשעה שאל אותי "מה הסיכויים שהחודש תכנסי להריון?" נשמתי נעתקה, חשבתי שהוא הולך לבשר לי משהו למרות שזה נשמע דבילי כי אני אמורה לקבל רק עוד שבוע... בסוף הוא פשוט התכוון לשאול מה לקחתי ואם לקחתי משהו החודש... הקיצר, הוא מאוד מקצועי, אני שמחה שהלכתי לשמוע חו"ד נוספת, אבל כנראה שנלך על מכון הפריון ברמת מרפא, יש לי תור לעוד מלאן זמן אבל לא נורא... בינתיים אני בונה קצת על צילום הרחם שעברתי החודש, אולי זה יעזור... דרך אגב, הוא טען שהבעיה היא תנועתיות ואמר שאולי באיזה שלב כדאי לעשות בדיקת זרע באסותא (נידמה לי) כדי שיבדקו טוב יותר את התנועתיות וימליצו אם חס וחלילה אצטרך באיזה שלב איקסי (אתמול למדתי מה זה) אבל זה בשלב מאוחר יותר כי קופ"ח בכל מקרה תחייב אותי לעשות 3 הזרעות לפני מעבר ל-IVF. זהו, אשמח לשמוע המלצות/הערות/טענות/מענות וסליחה שיצא ארוך.

פינקי33

New member
נ.ב. חשוב-סיפרתי לו על כאבי הבטן

ההיסטרים שהיו לי יום קודם והוא חייך ואמר "אולי זו השתרשות"? אז אני לא רוצה להשלות את עצמי אבל היה נחמד לשמוע כזה דבר... הלוואי אמן סלה.

סביון1

New member
אני חושבת שאת בהחלט עושה בשכל

כבר אמרתי לך את דעתי במסר, נדמה לי, אבל אחזור שוב - לשלב הזה של הזרעות רמת מרפא בהחלט מקום טוב ואין סיבה לשפוך כסף על רופא פרטי (גם אם הוא הרופא שלי והרופא הכי בעולם). שיהיה בהצלחה, סביון

למעלה