שאלה בזוגיות

matal girl

New member
שאלה בזוגיות

שלום לכולם, אשמח לניתוח-שלפתי 5 קלפים+קלף סיכום. האם-4מטבעות X-אס הגביעים חושב-5מטות להתקשר-6חרבות אלי-שמש קלף סיכום-נזיר. עד כה ניתחתי- יש ניקוי אצלו והתבוננות פנימית. יש רגש כלפי ופוטנציאל אך זה לא בא לידי ביטוי כי הוא מפעיל את השכל. המעניין הוא שהנזיר-מזל בתולה והוא מזל בתולה. יש כאן ביקורת ,פחד והססנות וכן בדלנות. בגדול -נראה לי שיש תקווה אך הוא בתהליך של התחברות לרגש והתנתקות מהאובססיה השכלתנית. האם צדקתי? אשמח לתגובות. תודה וסופשבוע כייפי.

pretty princess

New member
../images/Emo13.gifאני מוכנה לנסות

האם: 4 מטבעות: אדם ששומר על מה שיש לו. כלומר. אדם ששומר סודות שומר על הקיים. מדובר כאן גם על ביסוס. כלומר ההאם הוא חיובי למרות השמירה על הדברים קרוב ללב. אולי זו שמירה על הלב??? (זה עלה לי תוך כדי!); X אס הגביעים מדבר על התחלה רגשית חדשה. ל-X יש הבטחות רומנטיות התחלה חדשה מבחינה רגשית, התחלה חדשה בתחום הרומנטי, התאהבות אפילו התאהבות חזקה יש תמיכה רגשית וזוגיות טובה; כלומר אדם זה יכול להעניק את כל הדברים הללו לבן זוגו העתידי או העכשיוי. חושב: 5 מוטות: מדבר על מאבקים פנימיים בין הרגשות השונים בין המודע לתת מודע בין המוח ללב. הקלף הזה ממליץ להענות לאתגר ולצאת להתמודדות. להתקשר: 6 חרבות: אדם שעוזר לאנשים לצאת ממים רגועים למים שקטים. כלומר: השתחררות ממתח זמנים טובים יותר, חוויות חדשות. שמש - אלי: הקלף מדבר על הצלחה בכל תחום. הקלף גם מדבר על חיזורים, על נתינה על זוגיות אושר ושמחה. תראי כמה שאותו ילד צעיר מאושר. השמש כי מסמלת את האנרגיה. הקלף הזה מעצים את שאר קלפי הפריסה. אני מבינה שהבעייה שלך רובה היתה הקלף המסכם שהוא קלף הנזיר: נכון קלף הנזיר הוא לא כזה קלף אופטימי כמו קלף השמש. הוא מדבר על חשבון נפש. אצל אותו נזיר הדברים לא ברורים - הצבע האפור. והוא עדיין מחפש ובודק ראי את הפנס שהוא מחזיק ביד. הקלף לעומת זאת מדבר גם על שקט שלווה וזהירות. הקלף גם מדבר על אינטואיציה. כלומר כל העניין כרגע הוא בבדיקה את עדיין לא יודעת מה תהיה התוצאה אבל הכל נראה עד כה טוב אז אולי את צריכה לזרום עם הדברים. אולי את צריכה לשאול האם תיפגשו שוב ולא שאלה כזאת שהתשובה שלה היא כן ולא. אולי את צריכה לבדוק בצורה שונה כמו: האם תהיה לך ולX מערכת יחסים או קשר. ואז אולי הדברים יתבהרו לך. כל מה שאני יכולה לאחל לך זו הצלחה וסבלנות. וכמובן כל טוב. מקווה שהצלחתי קצת לעזור לך. ענת.

matal girl

New member
תודה לענת

הי, אני שמחה לראות שלא הייתי רחוקה מהאמת. תודה על הניתוח המעמיק. שלפתי קלפיםנוספים(7) לגבי השאלה השניה שהצעת לי והמסר הוא אחיד-חיובי עם תקוות.. איך אני יכולה לדעת את טווח הזמן? כלומר הפריסה עדכנית עד מתי? אם את יודעת נא עני לי.

scorpia

New member
כאשר את תוחמת את השאלה...

בזמן מסויים, אז דברים מתרחשים פחות או יותר בזמן שתחמת את השאלה. למשל: "האם X יתקשר אליי היום/ מחר/ השבוע / החודש... אם את לא תוחמת זמן, בדרך כלל הדברים מתרחשים תוך חצי שנה עד שנה. מניסיון! השאלה עכשיוהיא למתי תחמת את שאלתך?!

pretty princess

New member
../images/Emo24.gifקודם כל

אני מאוד שמחה שהצלחתי לעזור לך. אם המסר היה אחיד אז זה כנראה נכון (אבל זו רק דעתי). לגבי טווחי הזמנים מתוך מה שידוע לי. אם לא שואלים בשאלה עצמה לגבי זמן אז מדובר בעד שנה. כלומר הקלפים לא יכולים לענות על טווח של יותר משנה. אני בד"כ בשאלה משתדלת להוסיף זמן כמו חודש או חודשיים. לפי דעתי תקחי את הדברים בקלות וכמו שאמרו לי פעם "תזרמי". מה שאני יכולה להציע לך זה לחכות ולראות או לשאול שאלה נוספת כמו מה יקרה לי מבחינה רגשית בחודש הקרוב ואז לראות. מתוך נסיוני אדם עובר שינויים במהלך חייו כל הזמן ולכן יש שינויים בין פריסה לפריסה בהפרשים של שבוע - אני מדברת על פריסה שאני עושה כדי לדעת מה מצבי וזו פריסה קצת גדולה של 21 קלפים שמדברת על עבר הווה ועתיד ואז אני רואה מה מצבי בעניין זה או אחר. אני יכולה להגיד לך שגם אני בתחילת מערכת יחסים וגם אני בודקת וכאשר פתחתי לשאול האם ניפגש שוב אחרי הפגישה הראשונה קיבלתי תשובה חיובית ואכן זה קרה. אחרי הפגישה השנייה שאלתי האם יהיה לקשר הזה המשך - האם צפויה לי עם הבחור מערכת יחסים והתשובה חיובית. כמובן שבמקרה זה לא שאלתי זמנים כי זהו תהליך והשאלה לגבי הזמן עלולה רק ליצור אצלי לחץ מסויים - של נו... עבר חודש והקלפים אמרו שמה ששאלתי יתגשם בחודש וזה לא קרה. בעיני שנה זה זמן טוב ולא מלחיץ ולכן לא הגדרתי זמן בשאלה הזו. שאת מלחיצה את עצמך אז דברים לא קורים לכן אולי עדיף לך שלא תשאלי זמן. מתוך נסיוני דברים קורים כאשר את לא מצפה להם וכך התחילו כל מערכות היחסים שלי. כלומר תמיד הכרתי כאשר לא חשבתי על זה ולא לחצתי. אז לסיום כל מה שאני יכולה להמליץ לך זה לשאול זמנים לגבי שאלות מאוד ספציפיות מאוד ולגבי שאלות כלליות לא לשאול זמנים (כך אני פועלת). ואני מאחלת לך המון בהצלחה. ענת.

scorpia

New member
גם אני מנסה...

יש כאן איזשהו קיבעון, חוסר יכולת או רצון לשנות דברים, אולי מפחד לוותר, או פחד משינוי (4 מטבעות). הבחור הוא טיפוס של התחלות חדשות, התחלות מההבט הרגשי, הוא מתלבט אם ליצור איתך קשר (5 מטות). בעיקרון, הוא מעוניין לצור אווירה חדשה, לנסות משהו חדש (כי הוא גם אס גביעים וגם יצא קלף 6 חרבות), כי הוא גם רואה בך משהו אופטימי וטוב (השמש), מישהו שאיתו אפשר להנות ולממש תכניות. אבל... קלף הסיכום = הנזיר. שמראה כי ההתלבטות מאד קשה, והנזיר מראה שהוא נמצא עדיין בחשבון נפש, בהתבודדות ובמחשבה על הקשר שלכם. הוא מעוניין, אבל כרגע זה לא הזמן שלו לפעול!

matal girl

New member
סקורפיה-תודה

חיממת את ליבי. איזה כייף. אני מחכה לו הרבה זמן. לגבי התיחום בזמן-כששאלתי לפני שבועיים על קלף בודד לשאלת כן או לא. שאלתי על חודש וקיבלתי כוכב. מה שברור לי על כוכב שהוא מביא התחדשות ובשורה ובעיקר אור. נחכה ונראה. תודה רבה על הניתוח המעמיק והרגיש.

למעלה