שאלה בהמשכים

yafa1111

New member
שאלה בהמשכים

אז אכן קיימנו יחסי מין (בפעם הראשונה שלי) ... ועכשיו לשאלות שהצטברו:) כאב לי מאוד עד כדי כך שביקשתי ממנו כמה וכמה פעמים לעצור בדרך... אח"כ התרגלתי קצת וזה כאב פחות- אבל כל הדרך היתה הנסיון שלו להכנס פנימה כל פעם עוד קצת ועוד קצת...לא אפשרתי לצאת ולהכנס (כמו שמקיימים יחסי מין) כי זה גרם לכאב בלתי נסבל- הרבה יותר מאשר רק הכניסה פנימה... אז היה כאב, וכשבדקתי גם קצת (ממש קצת) דם בפנים (לא טפטף עם הסדינים בכלל בכלל) והשאלה היא1. האם יכול להיות שהוא לא נקרא עד הסוף? ( למרות ש[לדבריו] האיבר שלו נכנס בסופו של דבר עד הסוף) האם יכול להיות שבפעם הבאה יהיה דימום רציני? או שאם הפעם נכנס עד הסוף- זהו קרום הבטולין נקרא סופית??? 2. למה כואב לי כ"כ כשהו נכנס ויוצא ולא כאשר הוא נכנס לעומק בלבד אפילו שזה עד הסוף? 3. שאלה נוספת בורה למדי- אך הרשתן לי ולכן אשאל: הסתכלתי במראה וראיתי מין פיסות עור "גזורות" בתוך השפתיים הפנימיות של איבר המין שלי- האם זה יכול להיות שרידי קרום בטולין או שזה שטחי מדי בשבילו? אוף משאלה לשאלה עוללות עוד המון המון שאלות, אבל אם אני מציקה/ מגזימה / מפריזה בשאלות- תגידו ואפסיק מבטיחה:) המון הערכה ותודה לכל אחת ואחת מכן מראש על כל תשובה שלכן תודה!!! יפה

אז ככה,

ומה שאני אומרת זה כמובן רק מהניסיון שלי. בקשר לשאלה הראשונה, לא חייב להיות דימום רציני. גם אצלי היה דימום די קל ולא טפטף על הסדינים בכלל. בפעם השניה יכול להיות שתדממי עוד קצת, אבל לא נראה לי שיותר מדי. אצלי בפעם השניה היה דימום ממש ממש קל, אפילו יותר מהפעם הראשונה, וזהו, מאז לא היו יותר. וזה כואב כי זו הייתה רק הפעם הראשונה... הגוף צריך להתרגל. זה די כואב בפעמים הראשונות ואחרי כמה זמן כשמתרגלים זה מפסיק לכאוב. בינתיים תעשו את זה לאט לאט. בקשר לשאלה השלישית- אין לי מושג. ולמה את מתנצלת על השאלות? זה לגיטימי וזו מטרת הפורום, לא? בשביל זה אנחנו פה
.

tomgril

New member
יפה

קודם כל אל חש לגבי הכאב, יש שמרגישות יותר ויש שפחות, יכול להיות שהכאב שהרגשת יתחזק או יחלש, לא חובה דימומי טירוף על מצעים, צאי מהסרט. אם תתני לכניסה וליציאה להיות רכה טבעית איטית זה ייתאחה ותרגישי את ההנאה ופחות את הכאב, אל תשכחי שלשקט הנפשי שלך יש תפקיד חשוב בכאב, הרפי את השרירים, תהיי נינוחה, בטוחה, תרגישי טוב! לגבי הקרום, יש בחורות ששוכבות עשרות פעמים ורק אז פתאום יש להן דימום קל, הקרום מאוד גמיש הוא לא בהכרח מורגש ובטח שלא מגיע בצורת "פיסות עור גזורות" אולי זה פשוט הצורה של השפתיים הפנמיות ואת מתבלבלת? הכי חשוב לא להיות בלחץ, לבוא מתוך מחשבה של לחקור, פחות מחשבה של משהו לא בסדר, הכל מלחיץ"....הרפי, מין זה כיף, את תגלי עולם רחב ומלא במניות שלך.... בהצלחה

למעלה