שאלה - בדים

לי וולף

New member
שאלה - בדים

הי, ראיתי המלצות של חברי הפורום (ופורומים אחרים) לגבי רכישת בדים. ההמלצה הגורפת היא נחלת בנימין. האם מישהו ניסה את איזור בני ברק?? ראיתי שיש שם כ-7 חנויות על רחוב אחד... אני מחפשת בדים יחסית פשוטים, במידה של כ-1 מטר (על רוחב סטנדרטי..) והשאלה שלי- כמה זה אמור לעלות בערך? אני אשמח לדעת למה לצפות ואולי לחזור אליכם עם עידכון על עוד איזור שכדאי להגיע אליו... תודה ושבוע טוב!

meitalg7

New member
בדים סטנדרטים ב 10 ש"ח למטר

יש לך בנחלת בנימין מלא חנויות שמוכרות בדים סטנדרטים ....ב 10 ש"ח למטר ,, שווה!!

לי וולף

New member
תודה! ועידכון...

בינתיים הספקתי לעבור בבני ברק ואני חושבת שהמחירים דומים ואולי אפילו זולים יותר (סיפרו לי בחנות שבאים אליהם מת"א, כי זול יותר...) למשל,חצי מטר בד של בטנה עלה לי 12 ש"ח

לי וולף

New member
בדים- בני ברק

הי, מבדיקה שעשיתי באתר של דפי זהב, קיבלתי רשימה של 9 חנויות בדים 7 חנויות מתוכן, יושבות על רחוב רבי עקיבא ולכן לשם כיוונתי (אני לא מכירה את האיזור...) אני הלכתי לחנות בשם "מקור הבד" במס' 106 והיו שם מאד נחמדים אני לא תופרת ולעיתים נדירות נכנסת לחנויות כאלו, ולכן קשה לי להעיד ממש, אבל החוויה היתה נעימה ועושה רושם שהמבחר מגוון. לגבי שעות פעילות אני לא יודעת לענות אבל אני מניחה שדי סטנדרטיות

שש שבע

New member
בבני ברק לא כדאי להניח הנחות

שום דבר שם לא סטנדרטי, ובודאי לא שעות פתיחה של חנויות, הרבה חנויות מתחילות את הפעילות בעשר בבוקר ומסימות בעשר בלילה עם הפסקות מוזרות באמצע. הכל תלוי אם מנהל החנות הוא מנהלת, ויש לה ילדים בבית ספר וכו'.... כל חנות כדאי לברר בנפרד...

ממש לא נכון../images/Emo70.gif

כל החנויות פתוחות מ10:00-14:00 ומ17:00-:20:00 יום ג אחהצ סגור יש מעט חנויות (נדיר ואם רוצים-יש ברר טלפוית) שפתוחות רצוף

שש שבע

New member
מה ממש לא נכון?

שהן מתחילות לעבוד בעשר? או מסימיות בעשר? את מבני ברק? כי אם את משם, אז את ודאי יודעת שמה שכתוב על שעות הפתיחה לא ממש תואם את המציאות, ו...אוהוה תסתובבי שם קצת בשעה עשר בלילה.... לא פעם קניתי ככה נעלים, אחרי שהתיאשתי והחנויות היו סגורות, שם עוד היה פתוח, נכנסתי היה די הומה...ומאוד יעיל... ובערבי חגים? המקום פעיל אפילו עד חצות... מה לא עושים בשביל עוד קצת פרנסה...

אני גרה באזור

לא יודעת לגבי חנויות בדים ספציפית אבל החנויות בבני ברק פתוחות באופן נורמלי עד 21:00-22:00 חנויות של בגדים ושל נעליים וכאלה..

למעלה