שאלה בדחיפות..

שאלה בדחיפות..

החלטתי לרשום את השאלה כאן למרות שהיא יותר מתאימה ל"סקס לנוער" בשל "טיפשותה".. אך עם זאת, אני 18+. בכל אופן, יש לי חברה, ואני די עוקב אחרי המחזור שלה מתוך התעניינות ותמיכה כמובן העיניין הוא ששבוע לקראת המחזור שלה אני והיא "השתעשענו" השאלה שלי היא נורא שיטחית בשביל להבין קודם כל אם יש סיכוי וגם אני מעדיף שלא לפרט יותר מדי האם אפשר להיכנס להריון כשהבת בתולה???? חשוב לציין שלא נעשתה שום חדירה ולא משו קרוב לזה החשש הוא בעיקר שהזרע חדר דרך התחתון אליה.. שמישהו יעזור לי כי היא היתה נורא לחוצה במשך שבוע וכשהגיע הזמן של המחזור להגיע, הוא לא הגיע.. וכרגע הוא תאורתית מאחר באיזה 4 ימים, והיא כמובן לחוצה.. (כמו כן שמעתי שהלחץ משפיע על המחזור ועשוי להשפיע עליו.. ואגב בדר"כ היא מקבלת בזמן למרות שבפעם שעברה הוא איחר ב6 ימים) בבקשה תעזרו לי :(

תשובה

עניתי לך גם בפורום השני, סיכוי קלוש , היא ככל הנראה בלחץ מזה ובגלל זה, זה לא מגיע. שתרגע הכל יהיה בסדר, הסיכוי מאד קלוש. פעם הבאה אבל תעשו את זה עם קונדום כדי שיהיה לכם 99% בלי סיכון.

orian20

New member
ואגב ווסת מופיעה

בין 21-36 יום, לאחר הווסת הקודמת, ככה שהאיחור שלה כל עוד לא עבר את היום ה-36 לא אמור להדאיג.(ושלא תהיה לחוצה כי זו לפעמים סיבה לאיחור בווסת)

סיכוי קלוש אבל קיים.

בעקרון שפיכה באזור איבר המין החיצוני יכולה לגרום להריון גם ללא חדירה וזה אומר גם אצל בחורה בתולה. הסיכוי שזה יקרה דרך הבד קטן ביותר, אבל זה לא אומר שזה לא אפשרי. אם אתם מודאגים ועוד לא עברו 72 שעות, אתם יכולים לקחת פוסטינור2.

למעלה