שאלה בגין גיינר.........................

שאלה בגין גיינר.........................

היי לאחרונה נרשמתי לחדר כושר אני בן 32 שוקל 60 ק"ג גובה 182 וע"פ נתוניםשל החדר כושר אליו נרשתי לאחרונה body fat mass 4.1 kg muscle mass 29.9 kg bmr 1526 pbf 7.1 והמליצו לי להשתמש בגיינר והייתי מעוניין לדעת קצת יותר האם זה בסדר להשתמש בזה? איך משתמשים בזה? איך בוחרים גיינר שיתאים לי? הארוחות אצלי לא ממש סדירות ואני כרגע במאמצים גדולים שכן יהיו סדירות ולאכול מזון בריא יותר עד כמה שאפשר תודה מראש, יום נפלא (אם יש צורך אוכל לשלוח כקובץ את הדף עם כל הנתונים ואת תכנית האימונים)

תוספי תזונה לספורטאים

שלום רב, גיינר הוא לא מוצר של חברת סולגאר ולכן יש להיוועץ בנושא עם החברה המייצרת. פורום זה הינו בחסות סולגאר. לכן, המלצותיי הן על תוספי התזונה של סולגאר אותם אני מכירה, בהם אני מאמינה ואיתם יש לי ניסיון טיפולי. אין ספק שתוספי תזונה הם חלק בלתי נפרד מתזונתם של ספורטאים ושל העוסקים בפעילות גופנית: טבליות חלבון מי גבינה מומלצות מאוד לעוסקים בפעילות גופנית להשלמה של חלבון איכותי. חלבון נחוץ לשיקום רקמת השריר, לביית שרירים חדשים ופיתוחם ולמניעת פירוק מסת שריר בעקבות מאמץ. הנחיות שימוש: 3 טבליות ביום, עם הארוחות. לספורטאים: 3 טבליות, שלוש פעמים ביום עם הארוחות, בהתאם לתוכנית האימונים. מולטי-ויטמין-מינרל VM-2000 הוא פורמולה מתוחכמת, המכילה מינונים עשירים במיוחד של ויטמינים, מינרלים וצמחי מרפא. הפורמולה מסייעת בשיפור ביצועים ספורטיביים, מונעת חסרים ברכיבי תזונה, מגבירה את החיוניות והאנרגיה ומונעת עייפות. הנחיות שימוש: 1-2 טבליות ביום, עם הארוחות. כמובן שתזונה נכונה הכוללת חלוקה נכונה של כל אבות המזון בארוחות מסודרות לאורך היום תהווה חלק בלתי נפרד מהישגיך. לכן, אני ממליצה לגשת לתזונאית טבעית / נטורופתית על מנת שתוכלו לבנות יחד תפריט הולם וספציפי לך. אשמח לענות לכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, דנה בר לבב

למעלה