שאלה בבקשה

dgrwkl2

New member
שאלה בבקשה

החנתי את מכוניתי ביום שבת ב 22:00 בערב ....ברחוב ביאליק ברמת גן....ממש ל 4 דקות. הרחוב היה ריק לגמריי ושומם. אחרי 4 דקות,אני חוזר ורואה על הרכב ד"וח של 100 ש"ח מעיריית תל אביב!! ושם הרחוב : בילטמור ליד 4.....(משהו כזה) אני בספק בכלל,אם יש רחוב כזה באיזור...כי אני יודע בוודאות שהייתי על הרחוב המרכזי "ביאליק"..(אבל אלך לבדוק הערב שוב...לא אם הייתי ברחוב ביאליק...כי בוודאות חניתי שם! ....אלא,אם יש באיזור קרוב רחוב "בילטמור"...ואולי ניסו לתחמן . בכל אופן,האם מותר לעיריית תל אביב לתת דוחו"ת ברחוב ביאליק בר"ג?? (זה תחום השיפוט שלה בכלל??) ומה אני אמור לעשות בכדי לא לשלם את הדו"ח הזה.

יש רחוב בילטמור בת"א

ליד כיכר המדינה. יכול להיות שמישהו ניסה להעביר לך את הדו"ח שלו? לא כתוב מספר הרכב על הדוחות האלו? ושעה? בכל מקרה, לפקח עירוני של עירייה מסוימת אין סמכות בעיר אחרת (אפילו אם זה ת"א ור"ג) - בניגוד לשוטר.

קודם כל לא לשלם עד שיגיע (או לא) בדואר רשום.

אם לא יגיע - אחלה. אם יגיע - אני חושבת שאתה יכול לבקש לראות תמונה (לפחות בדו"ח האחרון שאני קיבלתי - ובצדק) היה כתוב שהרכב צולם. ואז תראה מה הסיפור. עכשיו אני נזכרת שלפני שנים קיבלתי דו"ח בדואר רשום עם מספר הרכב שלי, שכביכול חנה שלא כחוק בנתניה. היה לי ברור כשמש שזה לא יכולהיות, כי באותו זמן בדיוק האוטו ואני היינו בעיר אחרת בכלל. אני חושבת שפשוט לא שילמתי, אבל אז העיריות היו פחות נוקשות בנושא גביית החובות.

למעלה