שאלה בבקשה ..

• פותח הנושא airib
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

airib

New member
שאלה בבקשה ..

שאלה בבקשה ..
שלום . מעבידי הודיע לי כי הוא מפטר אותי - ללא התרעה מוקדמת .אני עובד בחברה כ21 חודשים . ידוע לי כי אקבל את הנגזרת של פיצויי פיטורין + דמי הבראה יחסיים לשנה השניה אבל - במסגרת עבודתי נשלחתי לקורס ולא חתמתי כי אני מסכים כי סכום הקורס ינוכה משכרי - בכל מקרה גם סיום ההעסקה לא הגיע מצידי . אני חושש שינסו "להשחיל" לי אטת עלות הקורס ובכך לפגוע בדמי הפיטורין שלי . האם זה אפשרי?

שr

New member
בגלל שדמי הפיצויים

שאלה בבקשה ..
שלום . מעבידי הודיע לי כי הוא מפטר אותי - ללא התרעה מוקדמת .אני עובד בחברה כ21 חודשים . ידוע לי כי אקבל את הנגזרת של פיצויי פיטורין + דמי הבראה יחסיים לשנה השניה אבל - במסגרת עבודתי נשלחתי לקורס ולא חתמתי כי אני מסכים כי סכום הקורס ינוכה משכרי - בכל מקרה גם סיום ההעסקה לא הגיע מצידי . אני חושש שינסו "להשחיל" לי אטת עלות הקורס ובכך לפגוע בדמי הפיטורין שלי . האם זה אפשרי?
בגלל שדמי הפיצויים
נמצאים עדיין בידי המעביד, הוא יכול לנסות כל מיני דרכים שלא לשלם את הכל. אבל אם, כמו שכתבת, לא חתמת שעלות הקורס תהיה על חשבונך וכו' - תוכל לתבוע את המעביד בבי"ד לעבודה (אתה לא חייב עו"ד). אגב, אם לא קיבלת הודעה מוקדמת - מגיע לך דמי הודעה מוקדמת. אם אתה עובד חודשי - חודש עבודה. אם שעתי/יומי - פחות. מצטערת, לא זוכרת כמה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה