שאלה בבקשה

שאלה בבקשה

1)אני טוב במשחק ורציתי לדעת אני בן 15+ איך אני מתחיל להשקיע בזה? 2) למה רוב השחקנים מהטלויזיה הם מבית צבי?? תודה ןמחכה לתשובה...

עוד שאלה

איפה כדאי ללמוד באיזה בית ספר? יורם , ניסן או בית צבי ? רוב השחקנים הם מבית צבי נכון?

שלום לך!קודם כל ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

אז ככה- קודם כל לא רוב השחקנים הם מבית צבי- ישנם הרבה בתי ספר למשחק מפורסמים וטובים.. קודם כל תתחיל ממגמת תיאטרון או חוג תיאטרון או משהו. לא פירטת אם אתה עוסק בדברים האלה.. מה אתה רץ כל כך רחוק?! חחחח... אני בת 17 ועוד לא חשבתי על זה כי יש לי עוד הרבה הרבה שנים עד אז! וגם לך.. חח אז קח תזמן לאט. תתחיל מאפס- חוג תיאטרון\מגמה\להקה.. משהו.. די קשה להתקבל לבתי ספר אלה- רצוי שתגיע עם ניסיון. מקווה שתהנה בפורום ושעניתי על שאלותיך. בהצלחה- ממני ג'ולס\יעל

actress

New member
המנהל שזה המנהלת גם עונה

ותשובותי הם לא שונות כמו שאר הגולשים פה וברוך הבא.

שאלה חשובה למנהל/ת הפורום ולכולם!

1)אם יש לי אפשרות ואני התקבלתי ל3 המקומות הבאים: ניסן נתיב, יורם לוינשטיין, בית צבי . איפה הכי כדאי לי ללמוד באיזה בית ספר? 2)למה רוב השחקנים הם מבית צבי יש סיבה מיוחדת לכך??? תודה ומחכה לתשובות...

שאלה

איך אני מגיע למצב שבו אני משחק בתאטרון מופיע כדי ליצבור כמה שיותר ניסיון ואז שאני ילך לסוכן יהיה לי סיכויים יותר גדולים ללכת לאודישנים?

שאלה לכלום...

איך אני מגיע למצב שבו אני משחק בתאטרון מופיע כדי ליצבור כמה שיותר ניסיון ואז שאני ילך לסוכן יהיה לי סיכויים יותר גדולים ללכת לאודישנים? יש סיבה מיחודת שרוב השחקנים הם מבית צבי ?ולא מיורם לוינשטיין או ניסן נתיב? מה זאת אומרת שבסדנא לומדים על השחקן עצמו מה סתומרת על השחקן עצמו בבקשה אם מי שהו איודע שיפרט לי קצת...

tommy walker

New member
כמה תשובות

1: איך אתה מגיע למצב שאתה משחק בתאטרון? אתה ניגש לתאטרונים ומציע את עצמך. אמנם זה נשמע אולי קצת נאיבי ואולי חסר סיכוי , אבל לצערי אני חייב לבשר לך שככה זה. ז"א תאטרונים מעדיפים לקחת אנשים שהם יודעים שיש יותר סיכוי שהם יהיו טובים, ולכן הם מעדיפיםי לקחת כאלה שהם מכירים וראו אותם כבר ויודעים שהם טובים ומתאימים למה שהם צריכים. אבל עדיין אתה יכול לנסות את מזלך. למרות שזה לא ממש קשור לסיכוי שלך ללכת ליותר אודישנים בסוכנות מסוימת. זה כבר קשור לקשר שלך עם אותו סוכן או סוכנת ועד כמה הוא מאמין בך וחושב שאתה טוב. 2: אחת הסיבות לכך שרוב השחקנים הם מבית צבי היא מאוד פשוטה : בבית צבי מסיימים בכל מחזור בערך 30-40 איש (לפעמים קצת יותר) בעוד שביורם לוינשטיין או ניסן נתיב או בתי"ס אחרים מסיימים אולי 15 או 20..... 3: לא הבנתי על איזה סדנא דיברת שהשחקן לומד על עצמו.... יש כל מיני סדנאות משחק בארץ וכל אחד נותן לסדנא שלו סיסמא אחרת או דגשים אחרים. אז אולי תכתוב מי אמר לך על הסדנא הזאת של השחקן שלומד על עצמו ואיפה זה וכו'.. ואז אולי יהיה אפשר לענות לך. אבל באופן כללי , הכוונה היא בטח לעובדה שבעצם שחקן אמור לשחק מעצמו ומהאמת שלו והאופי שלו ולא להתחזות לאנשים אחרים או להעמיד פנים. אז בטח הכוונה היא שבמקום הזה מלמדים אותך איך להגיד טקסטים שמישהו אחר כתב ושעדיין זה יהיה משהו שכאילו אתה אומר אותו באופן טבעי שמתאים לך ולאופי שלך.

שאלה

אם אני יהיה בסודיו של יורם לוינשטיין בסדנא שם אז אחרי זה אני יוכל ללכת לסוכן???

tommy walker

New member
זה לא קשור

אתה יכול ללכת לסדנא של יורם לוינשטיין ואף אחד לא מבטיח לך שסוכן ירצה אותך אח"כ. ואתה יכול גם לא ללכת לסדנה של יורם לוינשטיין ויכולות להיות סוכנויות שירצו אותך. אין פה חוקים. אתה רוצה להיות אצל סוכן? לך לכמה מהם ותנסה.

tommy walker

New member
מממ....

זה שמישהו יש לו ניסיון זה לא אומר שהוא יותר טוב..... וברור שעדיף מישהו עם ניסיון , אני רק אומר שגם אם יהיה לך זה לא אמר שפתאום אתה מלך העולם ופתאום כולם ירצו אותך.. זה תלוי, כל מקרה לגופו....

tommy walker

New member
תנועה

הכוונה כנראה לזה שהם מלמדים איך לשחק באמצעות תנועה ואיך שהדמות זזה והולכת , וגם בכלל תנועה מבחינת ריקוד וכו'...

למעלה