שאלה בבקשה

שאלה בבקשה

עברתי ניתוח לקיצור קיבה של טבעת ב 2006, ירדתי משמעותית משהו כמו 73 קילו.
בשנה האחרונה כנראה שהטבעת נדפקה, הלכתי לרופא המנתח שלי בדקתי הכל תקין הצרתי אותה עד מקסימום, לא עובד. עליתי במשקל.
היות ואין לי שום רצון להחזיר את המשקל הקודם, הגשתי בקשה לניתוח של שרוול. אתמול קיבלתי אישור לניתוח מהקופת חולים.
אך הרופא בוועדה קצת הפחיד אותי.
היות והטבעת עדיין בתוכי, הוא אמר שאני ברמת סיכון גבוה אם יתבצע באותו ניתוח גם הוצאת טבעת וגם שרוול. והמליץ קודם על ניתוח הסרת טבעת ואחרי חצי שנה את השרוול.

אז כמה שאלות:
- האם יש פה מישהו שעבר את אותה חוויה עם טבעת ושרוול ויכול לספר איך היה אצלו?
- כמה חמור זה ומה רמת הסיכון ?
- מה בדרך כלל נהוג ?

ליבי3617

New member
מכיוון שהיה יום כיפור, נבצר ממני

ולענייננו

יש רופאים שטוענים שצריך לעשות את הניתוח בנפרד ויש כאלה שמבצעים את שתי הפרוצדורות בניתוח אחד.
אין שום בעיה לחפש רופא שמבצע את שניהם.
הדבר היחיד שחייבים לדעת הוא שבמידה ויש עיוות או דלקצ בושט בעקבות הטבעת - חייבים לתת לקיבה את הזמן להחלים.
לפעמים גם שלושה חודשים יספיקו.
אם הכל טוב, אפשר לעבור את הניתוח באותו מעמד ויש כאלה שעשו זאת.

אמרו לך למה הסיכון גבוה במיוחד?

ravitbs12

New member
אני עברתי

היי אני עברתי ניתוח משולב של הוצאת טבעת שרוול ותיקון בקע לפני כשבעה חודשים , אני יודעת על הרבה אנשים שעוברים את הניתוח יחד ,
לפי מה שהמנתח שלי אמר עדיף להיכנס לשולחן הניתוחים פעם אחת מאשר פעמיים (נותחתי אצל סובחי) .
גם אחותי עשתה הוצאת טבעת + מעקף אצל רובין באותו ניתוח ומאז שמעתי על המון שעוברים את הניתוח יחד .
פשוט צריך לבחור רופא שמבצע את הניתוחים יחד .
הכל עבר בשלום !!!!

בהצלחה .

ravitbs12

New member
שכחתי משהו

אה ושכחתי להגיד שהכל עבר גם בקלות לא סבלתי מכאבים בגלל הוצאת הטבעת אלא להיפך סוף סוף הוציאו לי את הדבר הזה מהגוף !!!
הייתה תחושת הקלה .

תודה על התגובות :)

קצת עזר והעלה את מצב הרוח :)

אני מתכוון לעבור ניתוח אצל ד״ר אריה איתן בבית חולים בנהריה. הוא גם ניתח אותי בטבעת ב 2006
למישהו יש דעות... ביקורות עליו היום
מישהו מכיר אותו ??

ליבי3617

New member
קודם להיות פרופסור אריה איתן

לפני קצת זמן שמעתי על מישהי שרצתה לעבור אצלו ניתוח אבל לא יודעת מה נהיה עם זה.
אולי כדאי שתתקשר למרפאה שלו ותבקש מספרי טלפון של מנותחים מרוצים.

אני אברר בפייסבוק אם מישהו מכיר

למעלה